Mire számíthatok egy laptoptól?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom! Most vásároltam, és kíváncsi lennék arra, hogy "mire jó", "mit bír". Amire kíváncsi vagyok: Minecraft, Battlefield 3, és Dirt 3 játékok közben nyújtott teljesítmény. FPS szám, max. grafikai tulajdonságok egyes játékok esetében. És most térjünk rá a gépre: Lenovo G550 (laptop)
Ram:3GB DDR3(1024)
Intel Centrino DualCore2 2.2GHZ 1GB cache mem.
320GB HDD(5200rpm)
Nvidia Geforce G210M videókártya 512MB memóriával
LCD 15.6 widescreen képernyő
Magyar billentyűzet + numerikus bill
Bluetooth
Wlan
Lan
PCMCIA
Webcam
5in1 kártyaolvasó
VGA kimenet
HDMI kimenet
3db USB
DVD meghajtó
Win7 Ultimate64Bit
2012. szept. 25. 19:10
1/4 anonim válasza:
Netezős/multimédiás gépnek jó, játékok terén sok jóra ne számíts, ezt a VGA-t már az újabb integráltak is ütik.
2/4 anonim válasza:
Counter Strike 1.6 inkább, Battlefield 3 és társai felejtősek.
3/4 anonim válasza:
hasonló gépem van nekem is. eddig a minecraftot próbáltam ezek közül, de az nekem laggolt
4/4 anonim válasza:
Nekem kb 1,5 RAMos gépem van mégis elfut rajta a minecraft.Igaz eléggé laggol de játszható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!