Xbox 360 HDMI kábel, segít valaki?
Figyelt kérdés
nekem ezt adták az alapcsomaghoz amikor vettük az xboxot...ott át lehet ugye kapcsolni tv-ről hdtv-re az van meg boxon a consol settingsnél van 1080p-re,widesrenre és component(HD)-re állítva
de haverom mondtam,hogy sokkal jobb lehet a grafika ha veszek hozzá arany hd kábelt(az a legjobb)...
csak nem tudom az hogy néz ki és mennyibe kerül meg,hogy hova kell bedugni(gondolom a tv-be és az xboxba)...mutatnátok nekem képet??képeket..meg hogy kb mennyibe kerülne?
2012. szept. 25. 17:30
1/2 anonim válasza:
Szinte bárhol tudsz venni,minden elektronikai boltban. Pl itt van ez [link]
Xbox ba kell persze bedugni..és a TV be :)
Télleg érdemes ilyet venni, meglátod, szebb lesz sokkal de sokkal a kép tőle :)
2/2 anonim válasza:
A haverodnak igaza van ahogy az előttem válaszolónak is tényleg megéri a dolog azért is mert az Xbox360 felskálázza még a 720p grafikát is 1080p-re és ez csak profi kábellel jön össze sőt ha a TV-d is Full HD az is fel skálázza a grafikát és az összhatás magáért beszél.Azt viszont nem értem hogy miért nem adják a géphez mint régebben(az én gépem lassan 4 éves) is akkor alap tartozék volt most külön kell megvenni ami kicsit keserű szájízt ad a dolognak.Sőt még az Elit gépem előtti 60GB géphez is alaptartozékként járt ezt csak mostanában olvasom hogy külön kell megvenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!