Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A jövő processzorai miért az...

A jövő processzorai miért az APU-ban rejlenek?

Figyelt kérdés
Még mindig nem értettem meg,mire van ez a nagy APU-s "menet".Aki játszani akar,egy processzorba integrált videókártya úgysem tud megfelelő teljesítményt nyújtani,úgyis szükség lesz egy "normális" videókártyára.De mégis,az Intel,meg az AMD is rá van állva erre.

2012. szept. 24. 20:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,zöldeltem :)
2012. szept. 24. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"bár az tuti, hogy addig nem jönnk kifejezetten apura írt játékok amíg a kékek le nem dolgozzák a lemaradásukat igp terén, éljen a monopolhelyzet ugye"

Ez nem biztos, mert az AMD-nek ott a Gaming Evolved, ami manapság igencsak jól áll, nagyon ráfeküdtek erre a támogatásra, sok játékot támogatnak. És azokban a játékokban biztos a saját APU-ikra fognak optimalizálni.

Legalábbis nagyon remélem, mert ha minden jól megy, és úgy lesz pénzem, jövőre Kaveri-t tervezek venni, és az egyetlen játék ami hosszú ideje érdekel (Total War - Rome II) Gaming Evolved-os lesz :D

2012. szept. 24. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

"És azokban a játékokban biztos a saját APU-ikra fognak optimalizálni."

Pici előnyt alá lehetne írni, főleg ha azt nézzük, hogy Rory miként intézi a dolgokat, de kifejezett előnyt azért nem hinnék, hiszen az az AMD-n kívül a többieknek nem jó(pl magának a fejlesztőnek se, ha a piac nagyobbik részét kizárja).

Amúgy szerintem Panda OpenCL ügyben értette a lemaradást. Én inkább itt a HSA jövőjére leszek kíváncsi(pontosabban, hogy mit kezd ellene, netalán mellette az intel).

2012. szept. 24. 21:26
 14/14 Panda Péter ***** válasza:
59%
en siman el tudom kepzelni, hogz akkor se all be a hsa moge, ha mar rajta kivul mindenki mas megtette... nagy mocsok az intel, innovaciogzilkos.
2012. szept. 24. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!