Mennyit fogyaszt egy 550 W-os PC üresjáratban?
Az 550 W-os PC-ben pontosan mi az 550 W-os? A táp?
Amúgy szerintem 50W-ot + monitor.
Azt kérdezted, hogy üresjáratban mennyit fogyaszt. De te nem üresjáratban fogod használni, mert annak sok értelme nem lenne. A maximális terhelésre méretezed a tápot. Ha elindítasz rajta egy játékot, vagy egy video konvertálást, akkor az az 50W lazán felszalad 100 fölé. Hogy pontosan mennyire, azt nehéz kiszámolni, ezért kb. megbecsülöd, és még pl másféllel beszorzod, hogy legyen ráhagyás.
Amúgy a 300W-os tápra mi alapján mondod, hogy nem elég?
Értelmetlen a kérdés kérdezö.
mért nem irod le tápot és gépedet?
csak ugy lehet megmondani
mivel a tervezöknek van eszük ezért mindent energiatakarékosra csinálnak
vagyis alapjáraton jóval kevesebbet fogyaszt gép mint minden hardvert 100% ra terhelten
és ez táptól és hardverektöl változik menyit fogyasztanak
" 550 W-os PC"
Na ezen jót nevettem :)
"Akkor miért nem elég bele 300 W-os táp?"
Tök jó, hogy nem osztod meg velünk, hogy milyen is a gép, és a tápok pontos típusát se, csak idevágsz egy névleges teljesítményt.
Miért nem elég a 300W-os táp?
Ez egy nagyon hülye kérdés, ha nagyon nekiállsz össze lehet szedni asztali gépet olyan módon, hogy külső 65W-os táp elvigye az egészet. De láttam japcsiknál még 40W-os verziót is. Azon mondjuk játszani meg videót tömöríteni nem fogsz, de halk, nem melegszik és keveset fogyaszt.
Meg össze tudunk rakni olyan gépet, ami az 1200W-os táppal megy csak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!