VGA vagy HDMI kábelt használjak pc - tv összekötéséhez? Csak játékra használnám.
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a pc-n csak egy játékkal játszom, aminek a neve EvE Online, na most nekem van egy tv-m amit rá szeretnék kötni erre a pc-re. Egy játékon belül észrevehető különbség van a HDMI vagy a VGA csatlakozás között? Én egy ici-picit látok, de nem tudom eldönteni, hogy ezt csak bebeszélem magamnak, vagy ténylegesen így van-e? A VGA vezeték átviszi rendesen a Full HD felbontást? Igazából van hdmi kábelem, de az más célokat szolgálna, ha a VGA is teljesíti a kívánt minőséget. Viszont, ha nagyon számít, akkor beszerzek még egy hdmi kábelt, csak azért kérdezem, hogy ha mégiscsak bebeszélem magamnak, akkor nem akarok 10 ezret kidobni egy hdmi kábelért feleslegesen.2012. szept. 24. 08:56
1/5 anonim válasza:
Nagyobb látványbeli különbség van TV és TV között, mint ugyanazon a TV-n D-SUB és HDMI között. Ha csak nem valami jobb fajta IPS paneles kijelzőről van szó, szerintem a D-SUB is bőven megfelelő.
2/5 anonim válasza:
első jól írja, nagyon minimális a különbség a két kábel között. valamint bőven vinné a fullhd-t, wiki szerint 2048×1536px (QXGA) @85 Hz a max amit bír...
azért azt hozzáteszem, hogy egy hdmi kábel nem 10k, hanem 1-2, attól függően milyen hosszú...
3/5 Golan Trevize válasza:
HDMI-n viszont átmegy a hang is...
4/5 tamasoft válasza:
A D-SUB-ot ("kék VGA") felejtsd el, a többi (DVI ("fehér VGA", HDMI, Display Port) mind jó.
5/5 kocka555000 válasza:
HDMI-t mert én is aszt használok és nagyon jó
és a többi csatlakozókat kell elfelejteni
D-SUB,DVI-I,DVI-D,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!