Mi a véleményetek jó gép lenne?
CPU Intel s1155 Core i5-3550 - 3,30GHz
HÁZ Cooler Master Midi - Elite 431 - Black - RC-431K-KWN1
Fan Cooler Master - Case Fan - 12cm - Blue - R4-BCBR-12FB-R1
TÁP Mercury 500W 12cm - TAP500PFC
AL Asus s1155 P8H61-M LE R2.0
VGA Asus PCIe 3.0 HD7850-DC2-2GD5-V2 - HD7850 2GB
Meghajtó van
Ram 8gb Kingmax
és 320GB Merevlemez sata2
"Na ezt is megértük, nem, hogy AMD fanság"
*intel fanság
"DEhogyis nagyon szépen köszönöm csak a 4 gb ram nem elég :D"
Miért is?
"Mert az kevés :D 8gb kell bele"
Ember! A játékoknak egyenlőre elég a 4 GB RAM,és hogyha majd nem lesz az,akkor még teszel bele.
Nehogy már az ivy bride i5 szar legyen...
Ezzel a konfiggal a tápon kívül semmi baj sincsen... Én csodálom hogy i5+7850 belefér a 125k-s keretbe. De amúgy elég bőven a 3450 is, és lehet már tudsz is venni egy Hexa 400ast. A legkisebb fx nyomába sem ér.
" i5 3550 szar"
Csak azt ne mondjátok, hogy a 8 magos fx 8150 jobb nála! Nyomába se ér. Lehet, hogy 8 mag, meg hogy fú de jó nekem 8 magos, attól még egy nagy gagyi az i5-höz képest! Teljesen jó az a konfig amit írt a kérdező, csak chieftec táppal, és kingston hyperx ram-al!
"Csak azt ne mondjátok, hogy a 8 magos fx 8150 jobb nála!"
Mint már elmondtam elégszer erősen program függő.
"attól még egy nagy gagyi az i5-höz képest!"
Igaz, hogy egy IB i5 szarozása tudatlanságra utal, de elvetni se kéne a sulykot...
"csak chieftec táppal"
Más tápgyártó modellje már nem is jó? Elfogadom én, de indokold már meg miért.
Persze most a Chifi elég elterjedt a CTG szériája miatt, de attól még nem kellene csak úgy rámondani, hogy ezt főleg ha nézzük azokat a "drága jó" CWT GPA-s darabokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!