Miért írja ki a gépem ezt?
Mint már írtam fentebb, vedd a fáradságot, és szedd le a netről a legfrissebb videokártya-drivert, ami a videokártyádhoz kell. A CD-t meg sz@rd le. Azon azok a driverek vannak, amik a CD gyártásakor voltak a legfrissebbek. Ha a netről letöltött driver telepítésekor is fennáll a hiba, akkor futtasd a microsoft hotfixet, amit linkeltem.
Egyébként is érdemes leszedni az xp összes elérhető frissítését.
egyébként nekem is acer van, de egyenként kellett felrakni a cd-ről a drivereket, ráadásul több modellhez való cucc is van fenn, vagyis nekem kellett kiválogatni a megfelelőket. Hát ez van, ezt kell szeretni.
Amúgy is szoktam nézni a gyártó honlapján, hogy jelentek-e meg frissítések, és olyankor felrakom az újat. A cd-t elő se vettem már a legutolsó néhány újratelepítéskor. A videokártya-drivert meg az nvidia honlapjáról szoktam leszedni. Neked szerintem ATI van, te ott nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!