Sz fejleszteni akarom a gépem de most elakadtam a problémám az hogy nem tudom mit kellene cserélnem hogy jobb legyen, de ne cseréljem feleslegesen? Játékra használom!
igen HD 7870 best buy lenne
mindent birna géped "tömeg" játékokból
Full HD Ultra n is (Battlefield 3 félék)
70ért még nem kapsz GTX660Ti t
pont ha kicsit olcsóbb lene nvidia (amd párjaítól) akkor érné meg de akkor is anak aki tudja hogy nvidiás játékokal játszik
bocs tudom nem vág ide de mi az hogy nvidiás játékok hogy értsem játék kiadók szakosodnak vga gyarakra vagy fordítva
vagy hogy ???
Nézegesd végig teszteket meg el is olvashatod
de ez régebbi ha igaz szóval azóta javult is
.
van gtx660 és 660Ti röl is teszt
.
7850/7870 teszten fent sincs 7750 (ami mondjuk párja gtx550Ti nek esetedben)
szóval mesze nem azonos kategória
teljesítmény beli növekedéd már 7850 nél is 50% körüli lehet minimum
még az nvidiára irt játékok is jóval jobban kell hogy menyjenek rajta
szóval tán jelent valamit:)
Az ~50 ezres árkategóriás HD7850nél, a 60-70 ezres HD7870 kb. ~20%-kal erősebb. Tehát szerintem megéri megvenni az utóbbit. 63 ezerért kapsz HD7870-t, ennyiért abszolút best buy!
Persze sajnos lényegében a játékipar is csak üzlet
amd re, nvidia ra is irnak játékokat meg fügetlenül is biztos
de egy nagy gyártó jól pénzelhet még ha nem álsz be egyikhez sem akkor miböl van tökéd?:)
.
mint pl. Dirt 3 erösen AMD játék
saját régi amd 6xxx szériájukat is lefözték abban a Snow... nemtudom milyen játékban:DGCN architechtúra számítások miat ami 7xxx szériában van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!