Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AKYGA 500W táp vélemény?

AKYGA 500W táp vélemény?

Figyelt kérdés
AKYGA 500W tápot szeretnék venni. (kevés pénzem van) Vásárlás oka 8800 gtx videokártyám van. Átlagos használatra(napi 2óra böngészés,1óra játék) jó ez a táp?

2012. szept. 22. 11:54
1 2
 11/14 P.O.C. ***** válasza:
Ja véletlenül se az a teljes halálozási átlagot vedd figyelembe, ajánld másoknak is a szart, mert neked meg egy haverodnak bevált.
2014. jan. 6. 07:23
 12/14 anonim válasza:
Nekem már 2 codegen adta meg magát, haveromnak múltkor robbant fel 1.
2014. jan. 19. 12:46
 13/14 anonim válasza:

A sok okostojás mire alapozza a véleményét? Mi alapján ÁLLÍTJÁK, amit hisznek? Ennyi erővel ÁLLÍTHATNÁM én is,h Isten létezik.

"inkább spórolj" - van, hogy az embernek égető szüksége van a számítógépére; meg olyan is, hogy jó helye lenne annak a pénznek sok másban is.

Mivel apuci az adócsalásból vett pénzen megveszi,ezért az ájfon menő, a többi pedig csak s**r lehet, igaz?! Kis csicskák

2018. márc. 8. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze ők a csicskák, véletlenül sem te aki a tápon spról... Majd ha égető szüksége lesz HDD-t cserélni vagy más alkatrészt, mert a nagy spórólásban kinyírta őket a gagyi táp akkor...

Arról már nem is beszélek, ha egyszer magára hagyja otthon a gépet aztán felgyújtja a hazát mit csinálna az aki nem anyuci pénzéből vett tápot hanem inkább spórolt. Költőzhet vissza anyuciék hazába...

Nem értem hogy lehet nyugodtan aludni iparihulladék, életveszélyes tápok mellett.

2018. okt. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!