Segítség mit tegyek? (VTX3D 6750 1gb GDDR5)
Figyelt kérdés
Rengeteg GSOD hiba és egyebek után mindent megpróbáltam már amit csak lehetett, aztán sajnos nem készítettem biztonsgi mentést a videó kártya bios-áról és úgy flasheltem most a kártya használhatatlan, az alaplap nem ismeri fel. Közben rájöttem hogy kell visszaflashelni eredeti állapotára, de az interneten nem találok hozzá semmit, a többi gyártó vbiosa pedig használhatatlan.Akinek ez a kártyája van vagy ismerősének, GPUZ szoftver segítségével kisegíthetne egy eredeti vbiossal vagy tudtok rá más megoldást?2012. szept. 22. 09:23
1/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem volt már rá garancia hogy nem szervizre biztad? (gondolom nem)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem nem sajnos a kártyára már nincs garancia :) De flashelni még tudnám legalább vissza eredeti állapotára, egykét tweak-el igyis tudok játszani némely játékkal. Írtam ma a gyártónak is , de nemtudom hogy szokás-e kiadni bios fájlokat.. csak úgy :D
2012. szept. 22. 09:42
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
vtx3d.com global oldalon nincs is ilyen
pedig tudom hogy árulták nálunk
nem lene hivatalos vtx3d gyártmány??
.
probáltad 5750 vagy 6770 vbios -át?
magyar hardveres forumokat nem néztél lehet épp van valakinek és fel is tölti
4/7 A kérdező kommentje:
Hm még nem próbáltam 5750 és 6770 biosokat, szerinted azzal is működhetne?
2012. szept. 22. 09:59
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Mivel tudtommal 5750 böl lett csinálva 6750
illetve 6750 a 6770 "butitott" változata
így ha lehet probálgatni
ezeket érdemes lenne
(persze nemtudom gondolom 6xxx ek bios-a már más let szóval tán 6770 az esélyesebb)
de mint irtam forumok? vagy már sokat átnéztél?
szerintem pedig elég sok embernek van ilyenje mint neked hisz jó árban ment sokáig:)
6/7 A kérdező kommentje:
Kiírtam TechPowerup fórumára, egy srác bemásolta az összes vtx3d kártya vbios listáját , de nincs ott köztük a 6750 ( onnan kerestem eddig is) Akkor megpróbálom 6770-el vagy az 5750el hátha azzal működik :S Köszönöm az eddigi segítségedet!:))
2012. szept. 22. 10:57
7/7 A kérdező kommentje:
egyik sem jó ... :'(
2012. szept. 22. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!