Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs kép a monitoron mi...

Nincs kép a monitoron mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

vettem egy uj alaplapot -asrock:960GM-GS3 FX

Új ram: DDR 3 4gb 1600mhz Kingston

uj táp:Hipro Hp -d4302rwr2 430w uj proci Amd fx 6100

nincs kép miután össze kötöttem.

vinyo felpörög

táp is

vido kari is procinál is

integralt video karival sincs monitor 100% hogy jo más gépen megy

video kari is 1 honapos

elemet kivettem semmi

jumpert is semmi áttettem semmi

mi lehet baj?

arra gondoltam h vagy nem jol raktam össze pedig már nem elsö vagy vmi hibás de nem tudom mi

jah semmi hang nincs se sipolos se semmi hátha ti jobban értetek hozzá fontos lenne a segitség minnél hamarabbköszi

2012. szept. 21. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 100% hogy mindent jól raktál össze, és mindent jól csináltál, akkor lehet hogy gyári hibás valami.

Még arra gyanakodtam, hogy valami régi BIOS lehet a lapodon és nem ismeri fel a procit, de közben megnéztem és az FX6100-at az első BIOS-tól ismeri, szóval ez kihúzva.

2012. szept. 21. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
de ha mégis bios akkor h frissitem le ha nincs kép?
2012. szept. 21. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
el nem tudom képzelni mi a baj orák ota tanácstalan vagyok :S
2012. szept. 21. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát BIOS-t frissíteni csak úgy lehetne hogy addig kérsz valakitől egy régebbi procit...

De nem az a baja, FX6100-at már az 1.10-es BIOS-tól ismeri, és az az első BIOS a laphoz, attól régebbi nincs.

[link]

2012. szept. 21. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!