Szerintetek miért csökken az ára naponta az amd 7xxx-es szériájának?
A pár nappal ezelőtt bejelentett csökkentésről is kiderült, hogy kacsa és csak a viszonteladók csökkentettek egy kicsit de elvileg ha az a készlet elfogyott akkor visszatérnek a régi árak, viszont azóta csak csökken :D
Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem mert 3 hét múlva tervezek venni egy 7870-et és így lehet kijönne egy komolyabb OC-s verzió nem pedig "csak" a sima.
Ahogy olvastam 7770 konkurenciája rosszabbul teljesít és az is vmi ~5k-val drágább mint kéne.
Ez a poén, hogy nvidia mind drágább, sokszor azonos vagy kisebb teljesítménnyel :x csak most, hogy nemsoká én is vennék jól jön, hogy kb. egy 10-12rugóval már olcsóbb amit kinéztem :D
# 1
A HD770-nek pont nincs konkurencia.
A GTX650 viccnek is rossz ellene, a HD7750 szintjét hozza, de a 7770 mellé van árazva... Röhej.
De a többi GeForce is drágábban adja ugyanazt a teljesítményt mint a Radeonok, szóval ezektől nem sok félni valója van az AMD-nek.
az árak először azért estek, mert kezdett kijönni a GTX660Ti, majd a GTX660-650 ek miatt csökkentett árat az AMD.
A másik dolog meg az, hogy lehet már egész szép dolgokat látni a HD8xxx szériáról, és hogy nem lehetetlen egy januári-februári megjelenés, tehát lehet hogy már kezdenek raktárat seperni (bár ez nagyon-nagyon kérdéses).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!