Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel a gép a...

Miért nem ismeri fel a gép a másodlagos meghajtot?

Figyelt kérdés
tudom hogy már van ilyen kérdés de nekem máés a bajom. a gépembe volt egy terrás és egy 250s vinyo. a 250esen volt a windows..ez tönkrement . helyette vettem egy másikat a windowst fel is telepitette de a terrásat nem ismeri fel. boot ban igen .
2012. szept. 20. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb klikk a sajátgépen, itt kezelés majd lemezkezelés. Ha itt látod az 1 TB-os HDD-a akkor adj neki egy betűjelet...
2012. szept. 20. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
igen de akkor meg ujra akarta formázni az egészet és elveszett volna két év anyaga. komptaibilitásii hiba nem lehet? az uj 320as seagate a terrás western digital
2012. szept. 20. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha formázni akarja akkor nem ismeri fel a fájlrendszert. Ez semmi jót nem jelent. Max adatmentéssel próbálkozhatsz...
2012. szept. 21. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
átraktuk haverom gépébe, ott sem ismerte fel, haverom feleségének a gépébe XP alatt úgy adta csak fel jobb klikk-re hogy "új partíció!" tehát semmi mást nem engedett csinálni. Haverom legnagyobb megdöbbenésére egyszerűen alig tért észre most kedz éledezni fél óra után!! Ez vajon miért lehetett?????! Az összes adatom 910GB elveszett ezek szerint..........
2012. szept. 22. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!