Emberek mi történt a gépemmel?
Reggel ugy hagytam a gépet ameddig dolgozni megyek hogy egy játék letöltsön de mire hazaértem kivolt kapcsolva a gép.Be akartam kapcsolni semmi nem történt,szétszedtem mindent kitisztítottam és fekete korom volt majdnem mindenhol nagyon parázok hogy mi van a gép elég komoly 200-ezer forintos.
Most jelenleg Laptomon írok.
Aki tud segítsen légyszíves.Köszönöm.
Na ez a galád dolog! :) Nesze neked neves márka... :)
Azért elég érdekes, hogy nem teljes terhelésen, hanem tétlen állapotban durrant el a kicsike. Azért odavág, a rendszer kb. 100W-ot vagy annyit se ehetett.
Tényleg, egy képet szívesen megnéznék róla én is.
Szóval igen, most próbálgatni kell mindent, hogy jó-e még...
SnakeDoc
" Nesze neked neves márka... :) "
A neves márkán belül ez pont egy nem ajánlott táp volt, nem csak a márkát kell nézni, itt a bizonyíték.
Sőt, még a neves márkák jó minőségű tápjaival is előfordulhat ilyen baleset, mindenhol előfordulhat hibás darab, csak sokkal kisebb rá az esély, meg valószínűbb hogy a gépnek nem árt, még ha a táp meg is hal.
"tápegységet kivettem és csak potyogott belőle a fekete korom darab stb és a gépház is ienel van tele alaplapon is egy fekete nagy folt"
Asszem örülj, hogy a házad nem égett le, amíg odavoltál!
Amúgy meg a codegen a király, vagy max. deer! Egy fillérrel se többet a tápra!
"Amúgy meg a codegen a király, vagy max. deer! Egy fillérrel se többet a tápra!"
Remélem csak ironizálni akartál.
Codegennel és társaival sokkal gyakrabban fordul elő ilyen, és ha az durran el, 90% hogy a gépedet is viszi magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!