Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Emberek mi történt a gépemmel?

Emberek mi történt a gépemmel?

Figyelt kérdés

Reggel ugy hagytam a gépet ameddig dolgozni megyek hogy egy játék letöltsön de mire hazaértem kivolt kapcsolva a gép.Be akartam kapcsolni semmi nem történt,szétszedtem mindent kitisztítottam és fekete korom volt majdnem mindenhol nagyon parázok hogy mi van a gép elég komoly 200-ezer forintos.

Most jelenleg Laptomon írok.

Aki tud segítsen légyszíves.Köszönöm.

2012. szept. 19. 20:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
lehet a tápegység kevés volt mert én kb 1hónapja feltuningotlam a procit meg a vga-t is elég komolyan?
2012. szept. 19. 20:37
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Az Elite széria eleve nem a legjobb.Szerintem ezt buktad, mert rossz táp miatt egyik gyártós se vállal garanciát, se procira, se alaplapra, se RAM-ra, se videókarira.
2012. szept. 19. 20:40
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Nincs égett szaga a tápnak?
2012. szept. 19. 20:41
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Tegyél képet! Ezt megnézném! Tudom, katasztrófa turista vagyok, kövezzetek meg!
2012. szept. 19. 20:43
 15/24 SnakeDoc ***** válasza:
0%

Na ez a galád dolog! :) Nesze neked neves márka... :)

Azért elég érdekes, hogy nem teljes terhelésen, hanem tétlen állapotban durrant el a kicsike. Azért odavág, a rendszer kb. 100W-ot vagy annyit se ehetett.

Tényleg, egy képet szívesen megnéznék róla én is.

Szóval igen, most próbálgatni kell mindent, hogy jó-e még...

2012. szept. 19. 21:11
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
képet!
2012. szept. 19. 21:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Chieftec !! Aki mást vesz csak sajnálni tudom és nem érdekel !
2012. szept. 19. 22:43
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

SnakeDoc

" Nesze neked neves márka... :) "

A neves márkán belül ez pont egy nem ajánlott táp volt, nem csak a márkát kell nézni, itt a bizonyíték.

Sőt, még a neves márkák jó minőségű tápjaival is előfordulhat ilyen baleset, mindenhol előfordulhat hibás darab, csak sokkal kisebb rá az esély, meg valószínűbb hogy a gépnek nem árt, még ha a táp meg is hal.

2012. szept. 19. 22:49
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"tápegységet kivettem és csak potyogott belőle a fekete korom darab stb és a gépház is ienel van tele alaplapon is egy fekete nagy folt"

Asszem örülj, hogy a házad nem égett le, amíg odavoltál!

Amúgy meg a codegen a király, vagy max. deer! Egy fillérrel se többet a tápra!

2012. szept. 20. 01:21
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy meg a codegen a király, vagy max. deer! Egy fillérrel se többet a tápra!"

Remélem csak ironizálni akartál.

Codegennel és társaival sokkal gyakrabban fordul elő ilyen, és ha az durran el, 90% hogy a gépedet is viszi magával.

2012. szept. 20. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!