Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám a kártyaolvasón...

EdiZeJ kérdése:

Hogyan tudnám a kártyaolvasón a SIM kártyát beolvasni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Vettem 1 kártyaolvasót (A4-Tech -Gembird FD2-ALLIN1-C1) és minden slotja működik normálisan kivéve a SIM-kártya részét. Lehet h esetleg a gépen kellene valamit állítani? Vagy szimplán a win 7 nem kompatibilis azzal az olvasó résszel? Pls help.
2012. szept. 19. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz speciális "SIM reader software" kell.
2012. szept. 19. 11:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Van fent a gépen 3 olyan program is és egyszerűen nem érzékeli a kártyát.
2012. szept. 19. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem csak szoftver függő. A sima mezei kártyaolvasók nem ismerik a sim kártyákat. Ahhoz speciális sim kártya adapter szüksége.

Vannak olyan kártya olvasók amelyek ezt tudják, de ahhoz is kell softvert telepíteni.

Ha jól olvastam akkor a tiéd ismeri, csak telepíts hozzá softvert. Azonban mintha micro sim nyílása lenne az olvasónak (a leírásban ez szerepelt), ebbe pedig a normál méretű sim kártyát nem tudod beletenni.

2012. szept. 19. 11:49
 4/11 A kérdező kommentje:
A sima (nagy) sim kártyát alapból sikerült beleraknom, csak nem érzékelte. Találtam nagy nehezen 1 szoftvert azt felraktam és érzékeli, az 1ik kártyát. De amit én szeretnék olvasni, ott már PUK kódot kérne a telefonon. Na most a progi kéri a PIN dot annál a kártyánál aminél ment ott kiírta h "PIN verify OK." de a másiknál nem csinál semmit, még akkor se ha rossz kódot írok be. Na ilyenkor mivan? :/
2012. szept. 19. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy telefonon add meg a PUK kódot aztán valszeg az is működni fog. A PUK kódot nem fogod tudni kiolvasni a kártyából, ha ez volt a célod.
2012. szept. 19. 12:19
 6/11 A kérdező kommentje:

1. Nem a PUK kód kell nekem.

2. Azért próbálom meg kártyaolvasóval beolvasni az adatokat a sim kártyáról mert nincs meg a PUK kód. És mivel a régi telefonszámot ami ezen a sim kártyán volt átraktuk 1 új feltöltős kártyára, így a régi PUK kódot felülírta az új így a szolgáltató rendszerébe sincs meg a régi PUK kód. De kezdem azt érezni, hogy sehogy se tudom megszerezni azt a több 100 telefonszámot...

2012. szept. 19. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
2012. szept. 19. 12:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem jó az oldal... meg a youtube commenteket is elég volt elolvasni... Esetleg hogyan tudnám már meghackelni a sim kártyát? Mert már más lehetőséget nem látok...
2012. szept. 19. 13:23
 9/11 Golan Trevize ***** válasza:
telefonban működik a sim kártya?
2012. szept. 19. 13:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, de ott a PUK kódot kéri, amit nem tudok.
2012. szept. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!