Hogyan tudnám a kártyaolvasón a SIM kártyát beolvasni? (többi lent)
Nem csak szoftver függő. A sima mezei kártyaolvasók nem ismerik a sim kártyákat. Ahhoz speciális sim kártya adapter szüksége.
Vannak olyan kártya olvasók amelyek ezt tudják, de ahhoz is kell softvert telepíteni.
Ha jól olvastam akkor a tiéd ismeri, csak telepíts hozzá softvert. Azonban mintha micro sim nyílása lenne az olvasónak (a leírásban ez szerepelt), ebbe pedig a normál méretű sim kártyát nem tudod beletenni.
1. Nem a PUK kód kell nekem.
2. Azért próbálom meg kártyaolvasóval beolvasni az adatokat a sim kártyáról mert nincs meg a PUK kód. És mivel a régi telefonszámot ami ezen a sim kártyán volt átraktuk 1 új feltöltős kártyára, így a régi PUK kódot felülírta az új így a szolgáltató rendszerébe sincs meg a régi PUK kód. De kezdem azt érezni, hogy sehogy se tudom megszerezni azt a több 100 telefonszámot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!