Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya kicserélés hogyan?

Videókártya kicserélés hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy Nvidia Geforce gt520 videókártyám amit leszeretnék cserélni egy Sapphire Radeon Hd6770-re természetesen pci-epress az alaplapom a kérdés az hogy a gt520-t simán kihuzom az alaplapbol kábel nincs hozzá csak az alaplap szoval csak ki kell huzni de van valami pöcök amit elkelltolni mert nem szeretném megfesziteni és valami kárt tenni a kártyában vagy az alaplapban.És ha sikerült kivenni beteszem ugyanugy az ujat ahogy volt a gt520 ugye?csak ahoz jár még egy 6 pines kábel azt megoldom majd hogy a táppal összekapcsoljam.Szoval semmit nem kell csinálni ha ez megvan?Fog menni a gép ha bekapcsolom csak felkell telepiteni a drivert és kész?

2012. szept. 18. 15:13
 1/5 JuhászDork ***** válasza:
ahogy mondod.(ne félj,még kb 10 éve énis mikor elsőnek szereltem valamit a gépemben,pl proci,vinyó videokari énis paráztam de soha nem tettem kárt benne. ekkor 8 éves lehettem) majd a sapphire oldaláról töltsd le a leg újabb drivert és azt telepítsd,ezzelis gyorsítva a vga-t.
2012. szept. 18. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:
azt már rég megtettem:PPPMEgvan a driver
2012. szept. 18. 15:20
 3/5 A kérdező kommentje:
szoval csak siman kihuzni kell a karit semmi nem akadalyozza? amit látok azt eltuntetem onnan ami akadalyozna :P
2012. szept. 18. 15:27
 4/5 JuhászDork ***** válasza:
ha valami akadályozza pl. csavar vagy a slot hátuljánál lévő kis pöcök akkor azt a leg jobb tudásod szerint kicsavarod,vagy kinyitod a pöcköt. ha ezeket nem tudod megcsinálni akkor hívd át a szomszéd kisgyereket, ő majd segít.
2012. szept. 18. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
XD
2012. szept. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!