Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Memóriabővítés, a többi lent!?

Memóriabővítés, a többi lent!?

Figyelt kérdés
a gépemben eddig volt 2x1gb ddr2 corsair dominator 1066mhz kit, és most vettem mellé 2x1gb ddr2 kingston hyperx 1066mhz kit-et, de csak 3gb-t ismer fel a 4ből. Alaplapom típusa: Gigabyte ep45-ds3. BIOS-ban már nézelődtem, nem igazán találtam slot engedélyezésre való pontot. A kérdés nyilván az lenne, hogy hogyan tudnám elérni, hogy érzékelje mind a 4 gigát..?
2012. szept. 17. 19:52
 1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. 32 bites Windows nem tud feldolgozni ennyi memóriát csak 64 bites(akármelyik Windowsról van szó),venned kell 64 bites Windowst. Vagy ilyened van(ez esetben más a gond)?
2012. szept. 17. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó igen,ezt elfelejtettem.. Windows 7 Ultimate 64 bit.
2012. szept. 17. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy az egyik RAM rossz vagy a slot. Tedd be az újakat egyesével. Amelyiket nem ismeri fel azt visszaviszed. Ha mind a kettőt felismeri akkor játszd el ezt a másik slotban is. Ha ott nem megy akkor a slot a rossz...
2012. szept. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!