Egy pendrive-ról kérdés. Többi lent!?
Figyelt kérdés
Van egy pendrive-om Apacer 16GB és tárolok rajta dokumentumokat és sok zenét. Nos ez a pendrive kb. 2 éves. Azt szeretném kérdezni hogy körülbelül meddig bírják az ilyen pendrive-ok? Vegyek újat és rakjak át mindent a régiről? Nagyon fontos hogy nem vesszen el róla semmi!2012. szept. 17. 16:23
1/8 anonim válasza:
Ha fontos akkor tárold két helyen, mondjuk én a vinyón tartom a másolatot. Az hogy meddig bírja egy nagy lutri. Lehet hogy még évekig, de lehet hogy csak egy hétig. Ha veszel egy másikat, akkor az is lehet hogy az új előbb tönkremegy, mint a régi...
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ! a windows-ban én szeretem tárolni mert ha újra kell telepíteni akkor nem tudom hová rakjam. Van 6 további pendrive-om de azok kisebbek mint 16 GB. És CD/DVD csak filmeket szeretek rakni.
2012. szept. 17. 16:43
3/8 anonim válasza:
Mentsd a fájlokat a felhőbe, pl: Skydrive, Dropbox.
Bármikor bárhonnan elérhető ahol van net :D
Nekem a cuccaim Skydrive-on vannak és ott 25Gb-ot adtak ingyen. Sajnos az új regisztrálóknak csak 5gb jár jelenleg. :P
4/8 Golan Trevize válasza:
pendrive-on alapvetően nem tárolunk pótolhatatlan dolgokat úgy, hogy máshol nincsenek meg...
5/8 anonim válasza:
Nem a rendszerpartíción kell tárolni hanem egy másikon és akkor újratelepítésnél sem fog elveszni...
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a váloszokat! akkor behúzom a C:-re mert nekem a windows a d:-re van telepítve. de akkor nem értem akkor mire vannak a pendrive-ok?
2012. szept. 25. 17:13
7/8 anonim válasza:
Azért hogy adatot tárolj rajta. De semmi nem nyújt 100% biztonságot, ezért kell máshol is tárolni...
8/8 A kérdező kommentje:
értem! akkor mondanátok pár oldalt ahol legalább 20gb tárhely van. és ez hogy működik? fel kell töltenem minden fájlt? mert a feltöltésem nem valami gyors csak a letöltésem.
2012. szept. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!