Usb port problémám van, megoldás?
sziasztok, szóval a következő problémám van, mikor bedugok egy adathordozót a számítógépembe , legyen az telefon vagy pendrive nem ismeri fel.
Op reinstall elött tökéletesen ment
MIkor rácsatlakoztatok egy adathordozót csippan egyet a gép és az óra melett a rejtett ikonok melett írja h "Hardver biztonságos Eltávolítása" node nem hoz neki létre lemezmeghajtót.
mi lehet a gond ? drivereket mindent feltelepítettem és még szedtem is le usb driver 2.0-át
Windows XP SP3-am van
válaszokat előre is köszönöm
Ha még nincs kész teljesen a rendszer megpróbálnám inkább újra telepíteni.
Mivel előtte ment kb. nulla a lehetősége csak úgy elromlott volna, főleg hogy semmit nem hoz fel.
Gondolom több usb portot is kipróbáltat és azt ami az apalapon van nem ami mezi madzaggal van a házra rákötve pl. az elejére ?!
nekem csak alaplapi usb van
próbáltam usb kártyát is belerakni mer ahhóz van instalálóm de az sem akar menni
újrarakni nem szeretném mer már mindent visszatettem a gépre és már nincsenek nálam a dvd-k
próbáltam h 2.0 drivert letörlöm és 3.0-t tenni rá mer az is támogatja az SP3 op rendszert de azzal sem jártam sikerrel
XP reinstalnál nem jelzett hibát szóval nemtudom mi a gond.
Plusz usb kártya már ha egyre gondolunk amit pci foglalatba kell berakni többnyire nem működik vagy elég nyögve nyelős, nekem legalább is sose akart rendesen működni amikor ilyesmivel kellett valami miatt próbálkozni.
Meg eleve nem is próbálkoznék ilyesmivel ha van az alaplapon, az az usb kártya ugye nincs benne mikor próbálod használni, és nem változott elvileg a hardware pl. egy valamilyen új kártya került be a reinstall előtt közvetlen ?
De ha ezek mind rendben vannak és már usb 3-at is tud az alaplapod, szinte biztos hogy driver lesz legalább is én azzal kezdeném.
Eleve a gyári alaplapi drivert kéne vagy kellett volna felrakni, de gondolom az van használva.
Abba se vagyok teljesen biztos hogy usb 3 nál nem-e kell valami patch a windowsra vagy esetleg előbb a service pack aztán a driver vagy fordítva.
Elég sok a hiba lehetőség szerintem, de ha előtte működött ugyan ezen a rendszeren akkor nem valószínű a portok mentek volna csak úgy el egyik pillanatról a másikra inkább valami a softwares-driver részével nem gömbölyű.
Megoldás:kétlem hogy így bárki is fog tudni segíteni túl sok a lehetőség amit végig kéne ellenőrizni, én keresnék egy fórumot az alaplap gyártójánál és átnézném valószínűleg ott előbb meg lehetne találni a hibára a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!