Összetudnátok nekem állitani egy konfiguráciot az alábbi feltételek alapján? (játékos)
16Gb RAM
3 GHz quad core proci
Olyan vidkari ami képes meghalytani a WQHD felbontást játékoknál
és 1TB winyó
ki tudok jönni 100k környékén?
persze semmi gond és össze is lesz rakva meg letesztelve rendszerrel feltelepítve kiszállítva :)
A bruttó gépár 30%, de nem igen valoszinü kijönne 100e pénzből :)
100ezerből nem kapsz olyan gépet, ami akkora felbontáson gond nélkül vinné a játékokat. Egy HD7850 is eléggé megizzadna, akár még 1080p-ben is. Ez attól is függ, hogy milyen játékokat játszanál.
16GB ram meg valóban felesleges, 8 GB elég játékra, még sok is. Esetleg mennyid van rá, ami tényleg a maximum ár?(Mert 100ezerből, ezekkel a feltételekkel nem fog kijönni sajnos)
Ugy nincs maximum de nem a legdragabbat akarom megvenni, amugy nekem ugy is jo lenne ha csak 8 gb ram amit kesobb boviteni tudok 16 ra, meg a jo vidkari is fontos lenne a felbontas miatt es lehetoleg intel proci.
Igazabol azt gondoltam, hogy ki tudok jonni 150k alatt + a monitor ami meg 90k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!