Gyurcsik kérdése:
Egy codegen 400 wattos táp elbirna egy AMD antholon dual core6000-rest (2x3000) és egy ATI radeon 3850 512mb-os videokarit?
Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 19:05
1/11 anonim válasza:
El, elég erős alumínium burkolata van, ha rápakolnád őket, simán elbírná.
De hogy rá nem kötném arra a hulladékra a gépet, az egészen biztos.
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy hulladék?Xd Ja meg akkor simán eltudná látni a 400 wattos táp a cucokat?
2012. szept. 15. 19:07
3/11 anonim válasza:
Úgy érti, hogy az a táp egy rakat szar.Egy Fsp APN350 bőven megfelel neked.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell ! Havernak mert a leírt cuccokat adóm el neki csak neki ilyen tápjavanXD Akkor elbírja a cuccokat simán?
2012. szept. 15. 19:13
5/11 anonim válasza:
NEM!!!Nem bírja el.Mond meg neki, hogy vegyen egy normálisabb tápot.Azt amit linkeltem.
6/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem?
2012. szept. 15. 19:17
8/11 A kérdező kommentje:
Francxd így nem tudom neki eladni:S Elég baj!
2012. szept. 15. 19:22
9/11 Komplikato válasza:
A Codegen 400W-os táp a saját átcímkézett 300W-os tápjuk, ami nem lenne nagy gáz, de a tapasztalatok alapján még mint 300-as táp is gyenge, a legkisebb áramingadozás esetén is szépen hazavágja a gépben lévő főalkatrészeket részben ... vagy egészben. Láttam már miatta 200.000-es konfigot elfüstölni (alaplap, proci, vga, HDD), szóval ezért írták, hogy hulladék. Bizonyos helyeken lehet kapni használt márkás tápot pár ezresért, FSP-t néha Seasonic-ot. Egy olyanra kell cserélni, akkor el fogja biztosan bírni.
10/11 anonim válasza:
Vegyen haverod egy normális tápot. A Codegen csak ajtótámasznak jó. Hulladék, veszélyes a gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!