Van olyan patch ami 32bites WIn7 Sp1 alatt engedélyezi a 4GB ram kezelését?
Így van, ez technikai korlát:
Hiába győzköditek, látott pár videót innentől fogva létezik és kész. Azt nem értik meg hogy NEM LEHET, csak hajtogatják, hogy még is hogyan lehetne. Felteszi, aztán kékhalálozik meg leáll a gépe akkor meg jön azzal a kérdéssel...
Kérdező, most kb azt kérdezed, hogy lehetne 120 házat ellátni házszámmal, de csak 100 házszámtáblád van. Gondolj már bele...
Pedig kénytelen leszel újra telepíteni.
Fehersrac jol mondja egyszerűen fizikai határai vannak a 32bites rendszernek, egy határ fölött ha a fejedre állsz akkor se tud több ramot megcímezni mert nincs miből.
Amit viszont kevesen tudnak a 32bites határba a videokártya sajátja is beletartozik söt ha olyan hálókártyád van aminek saját ramja van az is számit, szóval minden ram ami csak a gépben van megvan vagy meg kell hogy legyen cimezve.
Én a helyedben amúgy se küzdenék ilyen megoldásokkal csak fölöslegesen csinálsz magadnak gondot előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel 64bitesre váltani.
Csáó!
Most találtam rá a kérdésedre. Én megcsináltam a gépemet ezt. 32 bites win7 ultimate-em van. Raktam fel egy progit amit telepíteni kell, és ezután amikor bekapcsol a gép akkor ki kell választani hogy windows 7 6.1.7601 > 128GB
Megnéztem feladatkezelőben és ott írja hogy összes fizikai memória 8GB ebből jelenleg elérhető 6GB. Vezérlőpultban is megnéztem ott is írja hogy 8 GB. Miután ezt megcsináltam érezhetően máshogy ment a gép. ELHISZEM HOGY VANNAK FIZIKAI KORLÁTOK, DE HA KELL KÜLDÖK KÉPET!!!!!
"ELHISZEM HOGY VANNAK FIZIKAI KORLÁTOK"
Ezek szerint még sem, mert egy fizikai korlátot semmilyen program nem tud átlépni. Hack-et meg lehet írni, ami kiírja neked szépen a felhasználható RAM-ot, azt meg hogy használja-e senki nem tudja, illetve látom te ÉRZED. Hinni szeretnél benne, tehát működik. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!