Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan patch ami 32bites...

Van olyan patch ami 32bites WIn7 Sp1 alatt engedélyezi a 4GB ram kezelését?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék újratelepítgetni feltenni 64bites op rendszert. Láttam vannak patchek 7600-as buildra de azok nem működnek nekem bcdeditem sincs, szal nem tud valaki egy működő patchet vagy beállítási lehetőséget?

#RAM #service pack #wiin7 #32bit 4gb
2012. szept. 15. 09:16
 1/10 tamasoft ***** válasza:
Nem patch függő. Alapjában kell x64 bitesnek lennie az oprendszernek.
2012. szept. 15. 09:19
 2/10 A kérdező kommentje:
De van pár videó meg leírás hogy a PAE funkciót engedélyezni kell és tudja kezelni a 4 gigát a 32bites is elvileg 8gigáig tudja az is kezelni. Csak nekem sok fájt nem talál nem lehet módosítani, de youtubos videók is vannak róla hogy működik elvileg csak nem sp1-esre...
2012. szept. 15. 09:21
 3/10 P.O.C. ***** válasza:

Így van, ez technikai korlát:

[link]

2012. szept. 15. 09:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Hiába győzköditek, látott pár videót innentől fogva létezik és kész. Azt nem értik meg hogy NEM LEHET, csak hajtogatják, hogy még is hogyan lehetne. Felteszi, aztán kékhalálozik meg leáll a gépe akkor meg jön azzal a kérdéssel...

Kérdező, most kb azt kérdezed, hogy lehetne 120 házat ellátni házszámmal, de csak 100 házszámtáblád van. Gondolj már bele...

2012. szept. 15. 10:12
 5/10 algopirin ***** válasza:

Pedig kénytelen leszel újra telepíteni.

Fehersrac jol mondja egyszerűen fizikai határai vannak a 32bites rendszernek, egy határ fölött ha a fejedre állsz akkor se tud több ramot megcímezni mert nincs miből.

Amit viszont kevesen tudnak a 32bites határba a videokártya sajátja is beletartozik söt ha olyan hálókártyád van aminek saját ramja van az is számit, szóval minden ram ami csak a gépben van megvan vagy meg kell hogy legyen cimezve.

Én a helyedben amúgy se küzdenék ilyen megoldásokkal csak fölöslegesen csinálsz magadnak gondot előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel 64bitesre váltani.

2012. szept. 15. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Elmondjuk azt is hogy ebbe bizony minden memória beletartozik. Sőt az oprendszer is lenyes magának egy kicsit... Ezek a félmegoldások meg nem vezetnek sehova...
2012. szept. 15. 13:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Értem hát köszönöm segítségeteket már újratelepítettem a gépet immár 64bites rendszer fut alatta, köszönöm midnenkinek és azért nem kell lehurrogni mert láttam valamit ami könnyű megoldást ígér és próbálkoznék vele. De remélem egy friss op rendszer is visz majd annyit hogy gyorsabb és remélem hogy 64 bites jobb is
2012. szept. 15. 20:15
 8/10 Cimihun válasza:

Csáó!

Most találtam rá a kérdésedre. Én megcsináltam a gépemet ezt. 32 bites win7 ultimate-em van. Raktam fel egy progit amit telepíteni kell, és ezután amikor bekapcsol a gép akkor ki kell választani hogy windows 7 6.1.7601 > 128GB

Megnéztem feladatkezelőben és ott írja hogy összes fizikai memória 8GB ebből jelenleg elérhető 6GB. Vezérlőpultban is megnéztem ott is írja hogy 8 GB. Miután ezt megcsináltam érezhetően máshogy ment a gép. ELHISZEM HOGY VANNAK FIZIKAI KORLÁTOK, DE HA KELL KÜLDÖK KÉPET!!!!!

2013. jún. 24. 21:42
 9/10 tamasoft ***** válasza:
Nem kérünk képet, de ennek a csodatévő proginak a nevét, és dokumentációját átküldhetnéd.
2013. jún. 25. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

"ELHISZEM HOGY VANNAK FIZIKAI KORLÁTOK"

Ezek szerint még sem, mert egy fizikai korlátot semmilyen program nem tud átlépni. Hack-et meg lehet írni, ami kiírja neked szépen a felhasználható RAM-ot, azt meg hogy használja-e senki nem tudja, illetve látom te ÉRZED. Hinni szeretnél benne, tehát működik. Ennyi...

2013. jún. 25. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!