Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Codegen, szerintetek kinek...

Codegen, szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Nekem, mint egyszerű usernek, vagy pedig a számítástechnikai boltos "zseniknek"?
2012. szept. 14. 18:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2012. szept. 14. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
neked van igazad
2012. szept. 14. 18:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Na azt hiszem itt sem fogok többet vásárolni... :)
2012. szept. 14. 18:20
 4/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Magát a lényeget bemásolhatad voln azoknak akiknek nincs FB je.
2012. szept. 14. 18:44
 5/11 A kérdező kommentje:

- Mi ez a Codegen táp? Te úristen... -.-"

- Kicsi, olcsó, nem drága :))). Nem lehet minden gépbe márkás nagy tápot rakni, természetesen van az üzletünkben több verzió is, és szívesen cseréljük, ha érdekel a gép. Üdv MSH Team

- Na az odáig rendben, hogy olcsó gép meg minden, de egy FSP APN 300W-os is simán elviszi és az a MINIMUM, mert a Codegen veszélyes a gépre nézve... nuku védelem, tehát ha ne adj Isten tönkremegy akkor rántja magával az egész rendszert. Az egész gépet pedig nem fogják garanciálisan kicserélni. Az még a jobbik eset amikor több kraftot ad egy-egy hardvernek és elfüstöl, erre a legérzékenyebbek a winchesterek! Egyáltalán egy MSH szintű boltban miért árulnak CODEGEN tápot? A minimum amit én a polcra tennék az egy FSP APN, FSP Hexa, Chieftec CTG...

- Igaz, hogy a Codegen nem a legjobb minőségű táp, de azért veszélyesnek nem nevezném. Bármelyik táppal történhet olyasmi, ami miatt "elviszi" magával az egész gépet. A Codegen egy tucatárú, azaz a legtöbb gépbe simán megfelel, mivel nincs tunigolva, és nem szörnyeteg VGA-kat kell hajtson. A Prohardveren készült is egy pompás teszt, ahol pl Enermax táppal megegyező eredményeket produkált a Codegen. Ami csak azt bizonyítja, hogy a nagy nevek is olcsóságra törekszenek, ami néha gyengébb minőséget eredményez, de azért az fontos, hogy a legtöbb extrém cucc a felhasználók 90 százalékának felesleges, mert egy sima word nem fogja annyira leterhelni a gépet, hogy elbotoljon a táp.

- Igen, viszont már mondtam, hogy nagyon veszélyesen adja az áramot, így bármelyik alkatrészre halálos. A Codegen egy rakás ****, ez tény, az Enermax tesztre pedig kíváncsi lennék, mert én ilyet nem olvastam! A Codegen egy kínai, gagyi kondikból álló null hatásfokú vacak. Ha egy normális táppal történik valami abba azért vannak különböző védelmek, hogy megvédje a gépet... A codegenben ez a védelem szám szerint 0...

2012. szept. 14. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az szép, komoly bolt lehet...

A legszebb hogy még be sem ismerik hogy a szar az szar.

2012. szept. 14. 19:03
 7/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
mert leirta Enermax al van egyszinten a Codegen
2012. szept. 14. 20:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Az Enermax jó tápokat csinál...
2012. szept. 14. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Igazad van.

Óriási felelőtlenség ilyet tenni egy gépbe, ráadásul egy boltban, ahol elvileg hozzáértő emberek vannak, ez szégyen.

2012. szept. 14. 21:06
 10/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#8 de érted:) épp ezért emelte egyszintre vele legalábbis nekem ez jött le bár enermax - codegen tesztre én is kiváncsi lennék bár anyira nem érdekel
2012. szept. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!