Speeedyyy kérdése:
Core2Duo E4400 -at felhúzhatom 3GHz -re szerintetek egy Cooler Master Hyper TX2 hűtővel?
Figyelt kérdés
A téma adott.2012. szept. 14. 00:56
1/4 anonim válasza:
A válasz is adott. Honnan a zsákomból tudjam. A túlhajtás lutri, az E4400-nál pedig ez 50%-os tuningot jelentene, ami azért már elég nagy érték.
2/4 Komplikato válasza:
Ha a proci bírja és az alaplap, valamint a ram is, akkor igen. Érdemes egy stabilitási tesztet, pl. Prime vagy valami ablakban futó benchmarkot futtatni legalább 20 percen át és közben megfelelő programmal figyelni a hőmérsékletét. ha nem vészes akkor maradhat, vagy próbálkozhatsz nagyobbal. Csak a feszültség emelést ésszel, ha bonyolult akkor inkább ne.
3/4 A kérdező kommentje:
Egy linket tudsz adni a programról? Tudom, hogy van google de van 1 millió verzió is.
2012. szept. 14. 01:42
4/4 anonim válasza:
Nagyon függ tőle, milyen példány az az E4400es, illetve milyen alaplapban próbálkozol. P35-ben nagyon jól húzható, nekem az E4500 3150en ment kis feszemeléssel. Láttam pár 4400es alapfesszel 3000et menni, a jobb félék tudják.
1.4 fölé ne vidd a feszt, nem tudod hűteni a tx2vel.
Nem kell hozzá erős memória, mert a 4400esnek nagyon magas szorzója van, alacsonyabb FSB is elég neki. 300x10 már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!