Össze akarok rakni egy erős kis gamer gépet?
Eddig csak gamer laptopom volt, ezért sajnos nem értek nagyon hozzá (kompatibilitás).
Meg vannak a minimum feltételeim.
Ezeket nézzétek meg és légyszi írjátok meg melyik van jobb árban, melyik jobb és miért köszi!
Feltételek alul:
Alaplap:
Proci: eddig csak core i3-akat használtam, de most erősebbre akarok váltani ( nem tudom mi a különbség at Intel meg az AMD teljesítménye között mert eddig csak i3-at használtam): ha intel akkor i7 ha AMD akkor valami erős [link]
Videokártya:minimum 2 gb kéne
RAM:8 gb kell
Ház: melyik lenne elég az igényeim szerint kiválasztott tartozékokhoz, és lehetőleg nézzen is ki jól :)
Hűtés:( nagyon nem értek hozzá) de szerintetek az igényeim szerint kell merevlemez, ram, proci, videokártya, stb hűtő?
Először is mennyid van rá max?
És furcsa feltételek. Minek i7 játékra? i5-nél erősebb felesleges. Videokártyát meg nem VRAM alapján kell megítélni. 2GB vramot a HD6950től(teljesítményileg) felfele tudják kihasználni igazán. Az alsó kategóriás 2GB DDR3as VGA-knak semmi értelme, csak parasztvakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!