Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A winchester hátulján, a...

A winchester hátulján, a csatlakozás helyén benyomódott egy tüske. Ez lassíthatja le a gépem?

Figyelt kérdés
Múltkor ki lett véve a gépből az egyik winchestert, és amikor visszatettem nem volt jó, megnéztem a hátulját és el volt görbülve az egyik tüske, és be is volt nyomódva. kiegyenesítettem, amennyire tudtam de nem sikerült kijjebb húzni, visszatettem így a gépbe és jó volt, de azóta sokkal lassabb a gépem. Ez okozhatja a lassulást? És ha igen, mit kéne tennem?
2009. júl. 30. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Menteni amíg menteni tudsz...
2009. júl. 30. 13:41
 2/3 ceri ***** válasza:

Ha elgörbült, akkor ki is lehet egyenesíteni. Most, hogy így csatlakoztattad, megint visszagörbítetted. Akkor kellett volna rendesen kiegyenesíteni, mert sok hajlítgatást nem fog kibírni, s gondolom minden érintkezőre szükség van. Tehát próbáld meg kiegyenesíteni (óvatosan), és kiszerelt állapotban (óvatosan) összedugni a kábellal.

Ha letörik akkor sem leszel rosszabb helyzetben mint most.

Gondolom szervizben tudják cserélni a csatlakozót.

2009. júl. 31. 07:26
 3/3 tamas512 ***** válasza:

helló szerintem meg ne piszkáld mert ha eltöröd a tüskét akkor el fog veszni minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én is így csínáltam.

2010. aug. 16. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!