Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek Asus vagy Gigabyte...

Szerintetek Asus vagy Gigabyte alaplapot vegyek?

Figyelt kérdés
AM3+-os vagy lga1156-osokat nézegetek.Gép még nincs,de ilyen foglalatú alaplapok közül melyik márkát illetve milyet ajánlanátok úgy 28-30.000 forintig??Nekem Gigabyte van,de néha kicsit lassú,meg lefagyogat,igaz nem a legdrágább,de most nem tudom,cserénél körbenéznék az ASUS-nál is.Mit ajánlanátok??
2012. szept. 11. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:

ha valami lassú és fagyogat az nem a lap hibája.

én amúgy asrockot vennék.

a múltat lezárták,jelenleg csúcskategóriás lapokat gyártanak.

2012. szept. 12. 01:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Az említett gyártók közül mindnek vannak nagyon jó lapjai. Nekem gigabyte van mind a két gépemben(az egyik 7, a másik 1 éves lesz) Teljesen jól üzemelnek. Ebben az árkategóriában viszont más gyártót keresnék.
2012. szept. 12. 06:16
 3/7 zsomkovacs ***** válasza:
LGA1156 már elavult, akkor inkább LGA1155 legyen. És Asus vagy Asrock.
2012. szept. 12. 06:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Az MSI-vel mi a gond ? :)
2012. szept. 12. 07:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát én honnan tudjam,hogy az MSI-vel mi a gond utolsó??
2012. szept. 12. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem arra gondoltam hogy eppen te valaszold meg de mindenhol csak Asrock/Asus-t latok Msi-t sehol sem, pedig nem rosz alaplap szerintem
2012. szept. 12. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a giga lapjaival vagyok így, teljesen jók azok is de én sem látok sehol ajánlásban. Ez van sajna :D
2012. szept. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!