Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelent az eszközkezelőben...

Mit jelent az eszközkezelőben az ismeretlen eszköz, és miért nem tudom telepíteni?

Figyelt kérdés
Valamit lát az alaplapom amit ismeretlen eszközként jelenit meg az eszközkezelőben.Valahányszor újra indítom a gépet, mindig felkínálja az új hardver varázslót.Olyan mintha hiányozna egy hardver illesztő programja.Már mindent lehúztam az alaplapról, csak a vinyó meg a dvd maradt,és akkor sem szünt meg a probléma.Már ujra telepítettem az egész rendszert 3-szor is és az alaplap összes driver-jét is felraktam az alaplaphoz tartozó cd-ről, de még mindig semmi.Az eszközkezelőből ha kitörlöm az ismeretlen eszközt, akkor a következő indításnál ujból megjelenik és kezdődik minden elölről.Hogy tudnám ezt végleg kitörölni hogy ne jelenjen meg többé, vagy mi lehet a probléma?
2009. júl. 30. 09:02
 1/4 ceri ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen, és én sem tudom, hogy melyik az az eszköz. Én , mivel zavart nem okoz nem foglalkozom vele.

De azért idegesítő a dolog.

Elképzelhető, hogy valami alaplapra integrált eszk. illesztő programja nincs meg a CD-n????

Nekem ASROCK van. Neked?

2009. júl. 31. 08:19
 2/4 ceri ***** válasza:
Ja és mi az, hogy törölted? Tiltás, eltávolítás? Próbáld meg a másikat.
2009. júl. 31. 08:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Az enyém Asus 775-ös.A törlést ugy értettem hogy eltávolítottam, de hiába.Most egyszerüen letiltottam, és így legalább már nem jelentkezik be a hardver varázsló minden indításnál.Amugy minden OK.
2009. aug. 1. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen jelenségem van. ASUS P5QL PRO.
2010. máj. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!