Mit jelent az eszközkezelőben az ismeretlen eszköz, és miért nem tudom telepíteni?
Figyelt kérdés
Valamit lát az alaplapom amit ismeretlen eszközként jelenit meg az eszközkezelőben.Valahányszor újra indítom a gépet, mindig felkínálja az új hardver varázslót.Olyan mintha hiányozna egy hardver illesztő programja.Már mindent lehúztam az alaplapról, csak a vinyó meg a dvd maradt,és akkor sem szünt meg a probléma.Már ujra telepítettem az egész rendszert 3-szor is és az alaplap összes driver-jét is felraktam az alaplaphoz tartozó cd-ről, de még mindig semmi.Az eszközkezelőből ha kitörlöm az ismeretlen eszközt, akkor a következő indításnál ujból megjelenik és kezdődik minden elölről.Hogy tudnám ezt végleg kitörölni hogy ne jelenjen meg többé, vagy mi lehet a probléma?2009. júl. 30. 09:02
1/4 ceri válasza:
Nekem is van egy ilyen, és én sem tudom, hogy melyik az az eszköz. Én , mivel zavart nem okoz nem foglalkozom vele.
De azért idegesítő a dolog.
Elképzelhető, hogy valami alaplapra integrált eszk. illesztő programja nincs meg a CD-n????
Nekem ASROCK van. Neked?
2/4 ceri válasza:
Ja és mi az, hogy törölted? Tiltás, eltávolítás? Próbáld meg a másikat.
3/4 A kérdező kommentje:
Az enyém Asus 775-ös.A törlést ugy értettem hogy eltávolítottam, de hiába.Most egyszerüen letiltottam, és így legalább már nem jelentkezik be a hardver varázsló minden indításnál.Amugy minden OK.
2009. aug. 1. 19:11
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen jelenségem van. ASUS P5QL PRO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!