Mire lesz kb. elég avagy MIRE NEM? (i7, hd6850)
Lenne egy gép amit a hétvégén hoznak és már nagyon kíváncsi lettem hogy mit is fog majd vinni,nagyjából tisztában vagyok a képességeivel de azért megkérdezek másokat is.
Maga a gép:
i7 960 3.2ghz (4mag/8szál)
8GB 1333mhz ram Corsair (DDR3)
Asus HD 6850
--------------
Játékok amire majd kell:
Felbontás: 1440x900 a max a monitoré.
-BF3
-Scania Truck driving
-Nem nevetni:D Farmer sim. 2011
-Dirt3
-GTA4
PL.:BF3-nál meglesz 30fps legalább ultra/high beállítás mellett mondjuk olyan 4-8x msaa-val?
Nos igen..többen is mondták hogy inkább később monitrot vegyek de nekem bőven elég ez a 19" és a 1440 felbontás.
Röhejes..ki hogy gondolja mindenki eldönti magának.
Táppal tisztában vagyok,meg ki is tudna hajtani egy gtx 690-et simán az i7 de azért ha lehetőségem lesz rá veszek egy nagyobbat.
Most még elég ez a konfig talán a VGA ami karcsú bár attól függ hogy honann nézzük,de ha későbbiek során VGA-ban gondolkodok akkor egy GTX690 vagy 7970 simán elég lesz 3 évig is.
Ha már válaszolok megkérdezem hogy véleményed szerint vinné 1440 felbontás ultra minden tehát minden max. 16x anti. és mellé 4x msaa vagy 8xmaa futna legalább 36fps-el?Vagy többel akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!