Valaki pls help elszált az eggyik vinyóm mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
van nekem a gépbe 2 ide-s vinyóm tegnap este még müködött mind a 2 mutatta stb de ma mikor bekapcsoltam az eggyik 1x csak elszált pedig bevan üzemelve mi lehet a baj???? vki help!!!!2012. szept. 10. 21:14
1/6 anonim válasza:
ATA nem mai dolog, talán fogta magát és meghalt?
2/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem mer ttökéletes volt 1x kikapcsoltam és azóta ilyen!!!!
2012. szept. 10. 21:17
3/6 anonim válasza:
Ha a gépet bekapcsolod elindul a vinyó? Próbáld meg egy másik gépben is megnézni, ha van rá lehetőséged! Nekem mikor ilyet csinált, kiderült, hogy áramot nem kapott. A tápban tönkrement valami kondi, és nem bírta el egyszerre a 2 vinyót, meg a többi cuccot. Ha a pendrivét beletoltam újra is indult. Nekem egy tápcsere megoldotta a gondot.
4/6 A kérdező kommentje:
jaja bekapcsol kattog is kevés ideig utánna emg semmi!!!!
2012. szept. 10. 21:47
5/6 anonim válasza:
esetleg táp hiba mint az előttem szóló írta, de legjobb ha egy másik gépben is kipróbálod
én pl vettem egy 500gb-s western digitalos hdd-d, eddig 2szer adtak selejtest vissza
mindegyikbe az volt a hiba hogy fogta magát az olvasó fej puff belement valahogy a lemezbe..
6/6 anonim válasza:
szerintem szimplán leégett az az olvadóbiztosíték az alján és vitte magával a többit is, főleg ha felpörög leáll felpörög leáll efekt van. nagyon melegszik a proci az alján sőt ha rá sem tudod tenni az ujjad. nekem is nyúvadt meg így egy néhány maxtorom. elektronika csere, már ha találsz. és érdemes 1általán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!