Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Raspberry Pi tapasztalatok?

Raspberry Pi tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Van valaki, akinek van ilyen kütyüje? A közeljövőben tervezem, hogy beújítok eggyel, aztán kíváncsi lennék pár szubjektív véleményre is.

2012. szept. 10. 19:36
 1/2 Komplikato ***** válasza:

Üdv. Szerintem ezt olvasd át ... igen, hosszú és sokszor feleslegesen ugyan azok a kérdések ismétlődnek. Van itt minden, milyen OS, melyik verzió, milyen lejátszó, milyen táp, milyen ház, stb.

[link]

2012. okt. 1. 22:51
 2/2 anonim válasza:

Gyakorlati tapasztalat egyelőre annyi, hogy a memória kártya olvasója elég gyenge minőségű. Nagyon könnyen törik (főleg, hogy a memória kártya félig kilóg a kártyáról) és nálam pl be se tud bootolni miatta. Pedig újonnan vettem, épphogy kivettem a dobozából, nagyban örültem hogy megjött, erre nem tudok vele csinálni semmit. Úgyhogy most szervizelhetem...ezen a kezdeti negatív tapasztalaton kívül sztem elég masszív kis szerkezetnek tűnik. Teljesítményről még nincs tapasztalatom az előbbiek miatt.

Egyébkén most Cubieboardot is rendeltem (kicsivel drágább, viszont cserébe többet is tud), elvileg hamarosan megérkezik, kíváncsi vagyok az milyen...

2013. jan. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!