Intel celeron D 331 2,66 GHZ melegedésének oka?
hello
Van nekem egy Intel Celeron D 2,66 Ghz-s processzorom. LGA-775 foglalatú . Az vele a problémám hogy nagyon hirtelen és drasztikusan melegedik mostis a hőmérséklete 60 fok és a hűtője 4200 RPM-en forog :S telepítés közbe felmegy akár ez a szám 79 fokig is :S
Most került hozzám ez a proci és egy használt Intel hűtőt tettem rá .
Szerintetek a proci miatt melegszik ilyen mértékben vagy a hűtő rossz?
Lehet ez kicsit hülye kérdés de nem nekem lenne ez a konfig összerakva és szart nem akarok oda adni senkinek. Holnapi nap folyamán veszek hozzá egy vadi új hűtő ventillátort aztán megnézem hogy viselkedik.... Minden esetre szeretném a véleményeteket kikérdezni
Előre is köszi a segítséget.
1. válaszolónak: a vízhűtés ilyen processzorra felesleges kiadás.
Azt írtad hogy nemrég került hozzád ez a processzor, akkor feltételezem hogy te raktad bele a cpu foglalatba és te szerelted rá a hűtést is. Ha így van akkor a hűtőpasztát szerintem lefelejtetted a proc.-ról. Ha meg ilyen mértékben túlmelegszik akkor le kell cserélni az egész hűtést, nem csak a ventilátort.
A hűtőpaszta valóban nemvolt új rajta de nem szedtem le .
Viszont elvileg a táp meg egy alatta lévő 8 cm-es ventillátor fujja ki töle a levegőt.Előfordulhat hogy gyenge a hűtő hozzá?
Mindenfelekeppen ujra kell pasztazni, regi pasztat nem szabad ujrahasznositani.
Amugy, manapsag a szederlekvar a nyero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!