Újonnan vásárolt laptopot hogy kell akkumulátort tölteni rendesen?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 22:28
1/12 anonim válasza:
A töltő egyik végét a hálózatba a másikat meg a laptopba dugod, ennyi.
2/12 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy hogyan kell formatálni mennyi ideig kell bedugva hagyni!
2012. szept. 9. 22:31
3/12 anonim válasza:
Az első töltés előtt fulra merítsd le (ha van benne töltés), és 8-16 órán át kell tölteni típustól függően, úgy mint telefonok esetében.
4/12 A kérdező kommentje:
értem, köszi de nem 3x kell ezt csinálni?
2012. szept. 9. 22:34
5/12 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy 3× kellene, gondolom lítium-ion aksi, annál nem kell ha lítium-poly akkor nem tudom.
6/12 A kérdező kommentje:
igen, lithium-ion
2012. szept. 9. 22:38
7/12 anonim válasza:
Lithium aksit nehogy töltögess 8-16 órát. FULLRA LEMERÍTENI MEG PLÁNE TILOS!!! Ez egy baromság.
Csak simán töltsd fel és ennyi, aztán amikor kikapcsol a gép mert lemerült akkor megint töltsd fel, akár rá is tölthetsz mielőtt lemerülne.
8/12 A kérdező kommentje:
akkor most meritsem le fullra vagy ne?:-s ja es az baj ha kiveszem az akkut csak hálózatrol megy?
2012. szept. 9. 22:41
9/12 anonim válasza:
Hát én eddig minden lítium akumlátort így kezeltem (említem, csak az 1. töltésnél) és még mindig nem halt meg egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!