Ujratelepitettem a gépem és megformáztam a vinyom és utána vettem észre hogy azt a vinyot formáztam amin fontos képeim voltak vissza tudom hozni öket? Most csak az xp van rajta
GetDataBack for FAT32 vagy for NTFS program.
Azt tudod, hogy Fat32 vagy NTFS partíció volt?
Csak legyen annyi szabad hely egy másik vinyón amennyi adat azon a meghajtón volt amit megformáztál, hogy tudjon hova menteni.
Jó kis munka lesz ebben a melegben.
Ha van olyan ismerősöd aki csinált már ilyen mentést akkro bízd arra adolgot (ha vállalja) de neki foghatsz, kevés angol tudás kell hozzá.
A GetDataBack-hoz keress kódot is, hogy teljesen el tudja végezni a mentést.
Nem sok értelme van?!
Vissza lehet vele szerezni fontos adatokat, és működik. Már nem egyszer mentett meg az a progi, és mindig mindenem meglett.
Érdemes megpróbálni - ami gond lehet, ha azóta használtad a winyót, mert az úja adat felülírja a régit.
Ha az a winyó normálisan le lett formatálva,akkor valóban nincs szinte semmi értelme sem.Ha csak a gyors formatálást választotta,akkor van egy szemernyi esély.
Kürt kft esetleg meg tudja menteni a adatokat,igaz,hogy majdnem annyiba fog kerülni,mint egy űrséta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!