Mennyit érne ma a gépem?
Hello!
A közeljövőben szeretnék venni magamnak egy ütős gépet, de ahhoz nem ártana egy kis zseton sem. Már a gép 3/4-ére való pénzt kb. összegyűjtöttem, nagy mázlimra nemsokára jön a névnapom is, de nem ez a lényeg :DD
A jelenlegi gépemet el szeretném adni valami korrekt áron, hogy legalább az apróbb dolgokat abból meg tudjam venni. A konfigom a következő:
CPU: AMD Athlon X2 5000+
VGA: Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3
RAM: 2x2GB Kingmax 800MHz DDRII
LAP: GIGABYTE GA-MA770-DS3
TÁP: M-Tech 500W-os (hát ezt haggyuk is....)
HDD-met nem igazán akarom adni, mint ahogy az optikai meghajtót sem. A ház pedig Codegen típusú ha jól emlékszem, a tápot azt tavaly cseréltem erre az M-Techre... A RAMokra darabonként élettartamú garancia van, azokat is tavaly vettem bele.
Hát kb. ennyi lenne és arra lennék kíváncsi, hogy mégis mennyiért lehetne ezt a gépet eladni?
CPU 8k
VGA 10k
RAM 8-10k
Alaplap 13k
Tap 3k
Igazából nem rossz az M-Tech, és lekopogom semmi bajom nem volt vele amióta megvettem. Csendes, teszi a dolgát, és bármilyen kihívást is okoz neki ha elmegy az áram hirtelen vagy valami mindig újra be tudom kapcsolni a gépet.
Inkább itt arra gondoltam, hogy ez az M-Tech név sok embernek szerintem nem mond sokat mivel elég aprócska név a "nagyok" közt...
Nem igazán tudom mitévő legyek... Szerintem majd körbekérdezgetem az ismerősöket kell-e valakinek, aztán ha nem akkor feldobom vaterára vagy hardverapróra.
Egyébként bika egy gép, még a mostani játékokat is elviszi közepesen. Kíváncsi vagyok mennyit szedek össze, ha már a processzor ára megvan belőle akkor nagyon fogok örülni!
Munez, te melyiket ajánlanád az AMD FX-4170-et, vagy az FX-8120-at? Értelemszerűen játékra volna lényeges a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!