Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopba szeretnek cserelni...

Laptopba szeretnek cserelni cpu-t es vga-t? Lehetseges?

Figyelt kérdés

A chip fajtaja:IntelŸ HM552

Jelenlegi errosege:

RAM:4GB DDR3

CPU:Intel Pentium P6200 2.13ghz(2cpu)

VGA:Intel HD Graphics 64mb

2012. szept. 9. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az Intel HD Graphics integrált. Az lehet nem fog menni.
2012. szept. 9. 17:51
 2/8 A kérdező kommentje:
seproci sem vga?
2012. szept. 9. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Procit szerintem letudod cserélni, de én már akkor vennék egy új Laptopot, ebből meg menteném a 4GB DDR3-mat, de nem tudod mire használod, én a VGA miatt mondom, hogy lecserélném. Az a legegyszerűbb, hogy elviszed egy emberhez, aki szétszedi és megmondja.
2012. szept. 14. 12:21
 4/8 A kérdező kommentje:
de az mondjak hogy i3,i5 vagy i7 mellet dupla annyir kepes a vga mint egy sima dual core vagy egy celeron mellet!!!!nem????
2012. szept. 14. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát sajnos nem.
2012. szept. 14. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:
de pedig pl.az intel core i3 sokkal tobbet tud mint a sima dual core!!!!vagy nem?de miert?
2012. szept. 14. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze, mert újabb, modernebb, fejlettebb. De ez nem javítja a VGA teljesítményét.

Hétköznapi példa:

Van egy 5 személyes autóm. Veszek bele jobb motort, de ettől az autó még nem lesz 7 személyes. Tehát visszatérve az Intel HD Graphics 64mb az Intel HD Graphics 64mb marad :)

Intel Core i3,i5,i7 között is van gyengébb. Többek közt a GHz a fontos. Hiába veszel egy i3 2.2 GHz procit, az nem lesz sokkal jobb mint amid most van.

2012. szept. 15. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezeken kívül fontos, hogy milyen az alaplapod. Ha ki tudod belőle venni a VGA kártyát, attól még a foglalata régebbi marad (pl. ddr2) Te ebbe nem tudsz beletenni egy jobb, ddr5 videokártyát, ugyan ez a CPU nál is.
2012. szept. 15. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!