Létezik ilyen mozgásérzékelő?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok ami a "Nyolcadik utas"-ban is benne volt: Hordozható, és kijelzi, hogy merre mozdulnak el a dolgok.2012. szept. 9. 16:29
1/8 anonim válasza:
Ja. A másik filmben meg időgép volt. Ezek filmek és ott színészek játszanak el nem létező dolgokat, de ezt már a nyolcéves lányomnak is elmagyaráztam...
2/8 anonim válasza:
Ha most még nincs is előbb utóbb lesz.
3/8 anonim válasza:
Jó, akkor majd visszajövök ide egy igen-el...
4/8 anonim válasza:
OpenCV-nek nézz utána, ennél sokkal bonyolultabb programokat is lehet írni a segítségével, nekem egy ember felismerő, és követő kb.: 2 napba került, úgy, hogy akkor ismertem meg.
5/8 anonim válasza:
utolsó voltam, nagyon félre értettem a kérdést, én a bolygó neve halálban látott önvezérlő gépfegyverek vezérlésére gondoltam, az lehetséges.
6/8 anonim válasza:
Fegyvervezérlő létezik, de az sem úgy követi az embert, hogy hat fém vagy téglafal van a fegyver és az ember között és vagy 200 méter...
7/8 A kérdező kommentje:
Nem a fegyvervezérlőre gondoltam, olyan tudom hogy létezik, hanem arra a keresőre, amivel a Nostromón keresték az idegent, amikor Dallas bemászott a légcsatornarendszerbe, és monitoron követték a mozgását, meg az idegen mozgását (aztán balfszok voltak és összekeverték a kettőt).
2012. szept. 9. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!