Ez a konfig játékokra milyen?
cpu: i5 3550
alaplap: ashrock b75 pro3-m
videókártya: sapphire 7850 1gb ddr5
memória: kingmax 4gb
táp: fsp hexa 400w
ház: m-tech fm12a blue
merevlemez: samsung 1tb
és még annyi hogy a videókártya memóriája mennyit jelent játékoknál? hogy 1gb vagy 2gb?
én inkább 2gb-os 7850-et vennék, de ez igazából akkor számít ha magas felbontáson (Full HD és felette) játszol.
Viszont egy ilyen teljesítményű VGA-hoz már nem árt, hiszen ezzel a legtöbb játék szépen megy ilyen felbontásokon.
igazából ha megmondod hogy mennyid van összesen a gépre, és hogy pontosan mire is kell akkor többet tudnánk segíteni.
Ha főleg játékra akkor FX-6100 bőven elég mindenre.
Mint írtam valóban jó az i5 de játékra kell, akkor a vga a fontos és persze nem rossz a 7850 de ha tudsz venni egy erősebb vga-t miközben proci ugyan úgy elég lesz szerintem ez jobb választás lenne.
Jó az az i5 de játékok terén nem kapsz különböző eredményt csak processzor igényes alkalmazásokkal. Valahol volt egy teszt már pár hete nem láttam belinkelve, ahol egy 7970et teszteltek több játék alatt és az fx 4100 is kihajtotta 1-2 fps-el kevesebbet elérve mint pl. egy i7.
az előző hozzászólásom sztornó.
Ez az i5 51k. Neked valószínűleg egy FX-6100 bőven jó, ami 29k ez 20k különbség, amiből erősebb videókártya fog kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!