Egy használt kártya ha fizikailag így néz ki az mennyire probléma?
kép: [link]
Egy 6870-es vga-ról van szó. Semmi problémát nem tapasztaltam vele,melegedési gond sincs. Mégis egy kicsit el van deformálódva. Ez esetleg a kártya saját súlya miatt van? Ez egyedi eset,vagy ez normális? Lesz ennek később (káros) következménye?
A gagyi ház miatt van, kezdhetnéd azzal hogy mindkét csavart becsavarod, igy tudsz annyit húzni a házon hogy vizszintbe kerüljön.
A kártyát fogják a csavarok és maga a pcie sín is, itt vagy nagyon gagyi a ház vagy már az alaplap sem illeszkedik tökéletesen. A házventi alatti csatlakozók passzentosak, illeszkednek végig a nyilásokba rendesen vagy már ott is megfigyelhető némi távolság?
Nem tudom milyennek kell lennie egy jó minőségű háznak,ez egy delux mg432 típusú ház. kb 6 éves,szerintem elég stabil és merev ház,súlya 5 kg. Több konfig volt már benne,de még nem tapasztaltam egy vga-nál sem ezt.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!