Mi ez a klattyogós hang a számítógépemben?
Figyelt kérdés
Hetek óta hallom, hogy valami klattyog benne, de fogalmam sincs, hogy mi. Néha szokott lenni. Néha rájön, és akkor kb. egy-két óráig 7-8 percenként egy klattyanás hallatszik, de nem tudom, hogy mi lehet. De van, hogy napokig nem csinálja.
Mi lehet a gond?
2012. szept. 8. 11:25
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg a winchester kattog. Van olyan. A fejtöréssel kell vigyázni... Van más hatás is (szoftveres) észlelsz vmit, v csak hallod?
Esetleg még a ventillátor kattoghat, de erre nem sok esélyt látok...
2/4 A kérdező kommentje:
Csak hallom, de szerintem inkább a vinyó, mint a ventilátor. Nem csináltam vele soha semmit, nem tudom miért van. Lehet majd baja? Elveszhetnek a fájlok?
2012. szept. 8. 12:02
3/4 anonim válasza:
hát ha az a gond, akkor igen. én csinálnék, v csináltatnék egy biztonsági mentést egy szervízben... Mondjuk ahhoz képest nem olcsó mulatság :/ na mindgey. És kérj tanácsot ott...
4/4 A kérdező kommentje:
Egyelőre még várok, lehet, hogy majd lecserélem. Van egy külső hardom, az összes fontos dolgot lementettem rá. Köszönöm válaszod!
2012. szept. 10. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!