Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TÁP? Mennyibe kerülhet a...

TÁP? Mennyibe kerülhet a legolcsóbb moduláris,80+ -os táp? (márkától függetlenül ha már 80+ -os annyira sz*r csak nem lehet vagy igen? )

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem rossz, de ugye az ár nem mérvadó, mivel sz*rt is lehet drágán venni.
2012. szept. 7. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a legolcsóbb,ami még ér is valamit.

2012. szept. 7. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
amúgy nem is rossz ez a táp azt viszont lefelejtettem, hogy egy 6950-est kéne ettetnie a jelenlegim egy chieftec 550W-os 80+-os bár talán az 500Wis elég lenne neki nem tudom a procim 95Wot fogyaszt a kártya max terhelésen azt hiszem 230W-ot
2012. szept. 7. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Még egy minőségi 400-as is elég...
2012. szept. 7. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:
most takarítottam ki a gépet és darabokra szedtem az egészet és arra gondoltam megcsinálom igényesen a kábelelrendezést, de sehogy se jött össze az egész... a ház egy rakás ... nincs lehetőség kábelelrejtésére...a táp meg ugye nem moduláris, szóval legalább szép tiszta lett, meg talán egy kicsit mintha halkabb lenne bár ezt már lehet csak bemesélem magamnak :D
2012. szept. 7. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb ajánlható "félmoduláris" tápok a Sharkoon WPM-ek.

Az előbb linkelt TT-t hanyagolnám, nem lenne rossz, de az RE-re végződőek régiek,elavultak, az RU-ra végződők már jók. Azokból is a 450/550-as modell, feljebb már HEC bél van.

2012. szept. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!