Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert vásároljak?

Milyen routert vásároljak?

Figyelt kérdés
Igazából csak arra kell, hogy ha leteszem magam az ágyba akkor tudjam tovább csapatni telefonról( Ebből adódóan Wi-Fi-s router kell és 1pc van a háztartásba szóval más gép nemlessz rákötve a routere). Internet sebességem 50/20 körül torrentel 5mb/s-el töltök le és 2körül fel. A telefon adatai: 7.2Mb/s le 2.2MB/s fel.. Remélem minden fontos adatot megadtam mivel nem vagyok otthon ezen a téren ezért szeretném megtudni, hogy milyen routert érdemes venni vagy ha router élkül is megoldható olcsóba akkor azt az opciót is meghallgatom a válaszokat előre is köszönöm és az értékelés sem fog elmaradni!

2012. szept. 7. 15:36
1 2
 1/11 Pisti7771 válasza:

A TP-LINK router -t ajánlom, én azt használom csak nem telefonnal, hanem 2 géppel :D

Szerintem TP-LINK -et vegyél :)

2012. szept. 7. 15:46
 2/11 anonim ***** válasza:
TP-Link, D-Link, Liksys teljesen jók. Mivel nincsenek nagy igényeid egy wifis alsó kategóriás ezek közül teljesen megfelelő.
2012. szept. 7. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Az enyém annyira nem volt olcsó mondjuk, de nagyon elégedett vagyok a TP-LINK WR1043ND routeremmel. Telepítettem rá egy DD-WRT rendszert és nagyon jól megy.. Csak ajánlani tudom.
2012. szept. 7. 17:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D mindegyikre ment a zöld kéz :D ha esetleg valaki egy linket is dobna akkor hálás lennék :D
2012. szept. 8. 12:38
 5/11 A kérdező kommentje:
[link] Rátaláltam erre szerintetek célnak megfelelne ?:)
2012. szept. 8. 12:40
 6/11 Csak Egy Joci ***** válasza:
NEM FELELNE MEG! Ez nem arra van kifejlesztve,hogy megoszd az internetet,hanem arra, hogy fogd. Ez a készülék a WIFIT pótolja. Én ezt javaslom: TP-LINK TL-WR941ND. Keress rá, nekem is ez van és tökéletes.
2012. szept. 8. 13:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezzel amit legutóbb linkeltél csak azt tudnád megcsinálni, hogy akkor osztod tovább a netet, ha épp be van kapcsolva a géped. Ha az olcsó ár a fontos, akkor sem ezt a megoldást javaslom. Ez esetben inkább WR741ND. Eléggé jók a tapasztalataim róla.

[link]

Ami nekem van kicsit drágább, de nagyon elégedett vagyok vele:

[link]

Az első router mit linkeltem az olyan 6000huf a második kicsit drágább 14000, de nagyon megéri...

2012. szept. 8. 13:49
 8/11 A kérdező kommentje:
13:49: Köszi a választ az elsőként linkelt router már be is rendeltem magamnak :) a másodikon is elgondolkodtam, de mivel csak telefonhoz lesz használva szerintem bőven elég lesz főleg, hogy nem egy kastélyban lakom ahol a medence mellet nem kapna jelet a teló :D köszi mé1x
2012. szept. 8. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmiség... Nagyon elégedett leszel vele. Ha beállításnál kell segítség, akkor írj és segítek.
2012. szept. 8. 22:35
 10/11 A kérdező kommentje:
09-08 22:35: Igazad lett, teljesen megvagyok elégedve vele :) És ráadásként 5éves garanciát kaptam mellé szóval teljes az öröm :)
2012. szept. 14. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!