Az AMD nyugdíjazza az aktuális FX szériát?
2012. szept. 5. 21:03
2/8 A kérdező kommentje:
És szerinted az mennyivel lesz jobb?Érdemes arra várni?:)
2012. szept. 5. 21:08
3/8 Panda Péter válasza:
ráncfelvarrás a bulldozerhez, maasabb ipc és órajel, várhatóan alcsonyabb fogyi, de semmi falrengető nem lesz benne. sztem már csak azért se érdemes rá várni, mert valszeg ez lesz az utsó homogén töbmagos proc a piacon, kivéve ha az intel szerverből lehozza az ivy-e kiherélt változatát, de mindkét gyártónál APUk fogják alkotni a jövőbeli termékpalettát.
4/8 Panda Péter válasza:
ha már várni akarsz valamire,akkor a nemsokára megjelenő trinityt, az utódját kaverit, vagy kék fronton a haswellt várd :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Ha mindent jól értettem,akkor ez azt jelenti,hogy hamarosan minden processzorban integrált videókártya lesz,ugye? :)
2012. szept. 5. 23:10
6/8 Panda Péter válasza:
igen, de az igp-t nem csak grafikára tudod használni, hanem általános számításokra is, vagyis a mindennapi alkalmazások is gyorsulni fognak az igptől, ez az egészbn a tuti. a teljesítmény ugyanis nem növelhető tovább ésszerű mértékben amagszám növelésévl, a fogyasztásról nem is beszélve. anno az egymagos processzoroknál ugyanilyen korlátba futottak a tervezők. akkor az órajelhajhászás helyett a többmagos móka volt a megoldás, most a heterogén lapka, megfellő gpuval.
7/8 Panda Péter válasza:
amúgy már most is érezhető ez az átállás, mert nm kevés rogram jött ki, ami kihasználja a gpu erejét, de ez az intel belépésével az APU versenybe még inkább fel fog gyorsulni, és szapoodni fog azon programok száma amik sokkl jobban futnk APUn, min klasszikus cpun.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi!Akkor én mondjak le az FX-emről?Várjak a trinityre? :(
2012. szept. 6. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!