Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap hiba? <----------

Alaplap hiba? <----------

Figyelt kérdés
sziasztok van egy gigabyte alaplapom , és mióta megvettem azóta benne volt a VGA ma kiakartam venni és ami odafogja a foglalatba a kártyát az a kis fehér pöcök kitört .. ezzel nincs problémám mivel a gépbe bele van rögzítve maga a kártya szóval nem okoz problémát .. de elszeretném adni és ,nem tudom hogy lehet e venni ilyen pöcköt vagy valami

2012. szept. 4. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a slot szélén a fehér kis bilincsrõp beszélsz... Olyant nem kapsz, letört akkor letört ez van. Ettõl a lap értéke nem csökken, nincs nagy szerepe annak a kis müanyagnak. Sõt... hadd nyugtassalak meg, rengeteg olyan lap van, fõleg a 2008 elötti gyártmányok közt, ahol ez a fül szériábol fent sincs.. Szóval sza*d le, nek befolyásolja az értékét!
2012. szept. 5. 00:01
 2/5 cipi8 ***** válasza:
Ja ja nekem sincs rajta gyárilag ne aggódj!
2012. szept. 5. 00:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Gigabyte GA-P35-DS3 ez az a lap ( szerintetek amúgy mennyiért tudnám eladni?) eredeti doboz ,cd, kiskönyv, az összes kábel ami járt hozzá érintetlen

[link]

2012. szept. 5. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 8 - 10 ezer.
2012. szept. 5. 02:59
 5/5 anonim ***** válasza:
igen a 10k reális érte
2012. szept. 5. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!