Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB HUB-ot nem ismeri fel a...

USB HUB-ot nem ismeri fel a windows7. Megoldás?

Figyelt kérdés

Vettem egy USB HUB-ot. A probléma vele az, hogy a win7 nem ismeri fel. Az XP igen, de azon a gépen (laptop) amin használni akarom nem megy. Hiába csatlakoztatom a HUB-ot meg bele az eszközöket, nem ismeri fel őket.

Noname, 1000 Ft-os HUB, amit egy kultúrházas árusításon vettem, semmi leírás nem volt a dobozán.

Tudna segíteni valaki? Van valami ötletetek, hogyan bírhatnám működésre?

2012. szept. 4. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Driver-jét fel kell telepíteni.

Tudod a pontos típusát?

2012. szept. 4. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, egyetlen jellemző, amit tudok, hogy fekete. (És ez nem vicc) Egy narancssárga dobozban volt, amin semmi név nem volt, csak hogy USB 2.0 HUB
2012. szept. 4. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az alját. Ott sincs semmi?
2012. szept. 6. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincs.

De közben szerintem rájöttem a hibára...

Nem ad le elég feszültséget.

Bedugtam az egeret, először csak világított az alja, fél perc múlva érzékelt is. Egér ki, nyomtató be, nyomtat. Szkenner bedug, gép nem érzékeli. (A hang jön, hogy új hardver, és a szövegbuborék is, de nem szkennel, holott ha csak sima usb portba dugom, akkor igen) Rányomtam még a hűtőt, és ekkor vettem észre, hogy nem megy elég áram valószínűleg, ugyanis a propeller marha lassú lett, és a led sem úgy világított, mint szokott.

Szóval szerintem ez a probléma.

Csak azt nem tudom, merjek-e egy drágábbat venni, vagy azzal is ugyanígy járnék? (Nyomtatót, szkennert, hűtőt, gamepadot dugnék rá)

Láttam media marktban hama márkájú 4 portos usb-t amin ott figyel a win7 logó, 2200-ért, szerintetek ugyan így járnék vele, vagy az már működne rendesen?

2012. szept. 7. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
vegyél olyan aminek külön tápja van vagy lehet rákötni pld.: technika a tesco-ban
2012. szept. 7. 16:34
 6/7 A kérdező kommentje:

És azzal biztosan működni fog minden?

Olvasgattam a témában, és olyat találtam, hogy ugye az usb szabvány szerint 500mAh-t ad le egy porton, tehát a HUB ezt osztja szét. És felhozták, hogy egyes Mustek márkájú USB szkennerek (amilyen nekem is van) 490 körül fel is veszik.

Ha aktív HUB-ot veszek, akkor a tápról veszi fel, és nem a gépről?

Láttam a helyi tescoban hub-okat, de 6-8 ezer forintot nem adnék ki rá, 4 portosak, és adaptert sem láttam...

Olcsó, megbízható HUB-ot tud valaki? :D

2012. szept. 7. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
én a technikát 1-2 ezer forintért
2012. szept. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!