D-link Dir 301-es Routerrel miért szakadozik a wifi?
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni az ügybem,hogy miért szakadozik a wifi egy D-link Dir-301-es Router-el?
Specifikációk:
D-link Dir-301 Router
D-link DWA-547 Wifi kártya
D-link DSL-321B Modem
T-home 15mb-os ADSL net.
A router firmware-ját már frissítettem a legfrissebbre,de az sem oldotta meg a gondot.Sima vezetékes hálózaton szökkenőmentesen megy a netezés,mert rajtam kívűl még 2gépen megy a net,de csak nálam megy wifi-n keresztül,és ott szakadozik.
A jelerősség 70-80 % körül van,tehát a jel erősség jó.
A wifi kártya driveréből is a legfrisebbet használtam,meg próbáltam a saját gyári szoftverjével is,de nem történt sajnos semmi változás.
Próbáltam Ubuntu alatt is,de ugyanúgy elmegy a wifi-n a net,de a másik 2gépen megy szépen a net szakadás nélkül,de ott sima utp kábelen megy nem wifin.
Neme lehet,hogy a routeren belül kéne v.mit beállítani?
Értem köszi a válaszodat :)
Én is arra tippeltem,hogy gagyi a router,mert anno volt egy D-link Dir 655-öm ha jól emlékszem ez a volt a neve,de azzal tépet a net rendesen :D
Bár 20-25 ezer ft között volt az ára,kár hogy a villámcsapás kivágta :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!