Melyik videokártya ( hd 6850 vagy hd 7700 lenne party képesebb az elkövetkezendő év/évekre? Játékra gondolok .
2012. szept. 4. 00:18
1/7 anonim válasza:
A 7770 minimálisan gyengébb papíron, de sokkal kevesebbet eszik, és tovább marad támogatott. Én arra szavazok.
2/7 anonim válasza:
Na meg a HD7770 ezen változatát még húzni is lehet és akkor már jobb lesz, mint a HD6850. Én is a HD7770-re szavazok.
3/7 A kérdező kommentje:
játékok alatt észrevehető különbség lenne a kártyák közt ? a 7770 gyengébb ?
2012. szept. 4. 00:49
4/7 anonim válasza:
Nem vennéd észre. Minimális a különbség, gyakorlatilag mindegy, hogy 68 vagy 70 fps, főleg, hogy ezt full hd-ban tudják, maximális beállításokkal (legalábbis ahol eddig próbáltam).
5/7 anonim válasza:
7770, új architektúra, teljesítménye jó, "időtállóbb" és még jól is néz ki.
6/7 TOXIC. válasza:
Jobban néz ki a 7770? Ez fontos érv.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szinte azonos teljesítmény mellett kicsit modernebb a 7770. Ha 6870 vs 7770-ről lenne szó, akkor azonos árért a 6870.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!