Norbunemeth kérdése:
Szerintetek ez a konfig melyik call od duty vinné ell? Mindegy milyen grafón. Kérlek itt válaszolhatok ne linkben.
Figyelt kérdés
Alaplap GIGABYTE GA-A55M-DS2
Processzor Athlon II X4 641 4x2,8Ghz
Memória 4GB DDR3 1333MHz
Video vezérlő Legújabb nVidia GeForce GT630 2GB
Merevlemez 500GB HDD
Tápegység 420w
Optikai meghajtó Samsung kétrétegű DVD-író
Hangkártya 7.1 csatornás Realtek ALC887
Hálózati kártya Fast Ethernet by Atheros AR8132M
USB hátlap 6db, előlap 2db
Csatlakozók Legújabb 3. generációs PCI-E x16, PCI-E x1
2012. szept. 3. 22:07
2/19 anonim válasza:
Vinné, de félek, hogy sokkal többet kérnek érte, mint amennyit ér.
3/19 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vok mert gép básárlás elott állok azt meglattam.... és valamit futtatna???
2012. szept. 3. 22:13
4/19 A kérdező kommentje:
Es melyiket vinné
2012. szept. 3. 22:14
5/19 anonim válasza:
Ez egy hulladék.Mond mennyi pénzed van gépre és összerakok neked egy sokkal jobbat.
6/19 anonim válasza:
Szerintem mindet bár nem erős kártya de a cod nem nagy gépigényű játék , sőt , inkább kicsi , viszont tápot ne 420asat tegyél bele , nincs mostanában jó minőségi táp 420as , inkább valamien olcsó minőségit .
7/19 A kérdező kommentje:
90 ezrem van pillanatnyilag nem muszaj hogy a legujabb gameket maxon futtassa minimum is jó. Vagy nem muszáj hogy nagyon uj gamet futtason.
2012. szept. 3. 22:18
8/19 rocoka válasza:
Hát igazából futnak futnak magas felbontáson de nem highon:S a karid csak 128bit-es és énis codozom de multiban fontos neki a kártya! szerintem 256 bit alatt meg se vegyél már egyetse! ersez a sebességet meg a többit se hanyagold :)
9/19 anonim válasza:
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!