Az gáz ha 1200W tápegységet használok?
"Eddig sem tudtad."
Várom akkor, hogy pontosan kifejted miért is. Gondlom valami nagyon nagy szaktudású egyén lehetsz, hogy csak így elküldesz a sunyiba. Szóval mivel is van gondod?
"Háháh, valakinek beszóltak! :D :D "
Ez igaz, de azért kíváncsi lennék milyen szakmai tudás áll az emberke mögött. PM-be megtalál, vagy itt is kifejtheti.
"Amúgy miért 2.0? "
Mert ez a 2. felhasználó nevem. Amúgy Alex1111-et kérdezd miért aggatta ezt rám :)
"ThermalTake 1200w"
Ezzel sokat elmondtál, tudok kapásból vagy 4 TT szériát ahol van 1200-as modell. Persze mindegy, inkább valami kisebb, de jobb béllel rendelkezőt kellett volna.
Hart, azért meg ne sértődj, én úgy érzem nagyjából tisztában vagyok a szakmai tudásoddal. Kizárólag viccből írtam a válaszom, de ez kihagyhatatlan ziccer volt. :D
Kérdező: Ha már megvetted, ami következik a kérdésedből, akkor tartsd meg, de ez egy feleslegesen erős (és drága) táp.
G.
"Hart, azért meg ne sértődj"
Öö, miért kéne? Persze ha mondasz valami okot akkor felőlem :)
Akkor kicsit félre értettük egymást, én rád egy rossz szót se szóltam, ellenben a kollégára igen, aki szerint ha jól vettem le, minden válaszom baromság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!