Hogy lehet beállítani, hogy hány magot használhat egy program a cpuból? Vagy egyáltalán a gép mennyit használhat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 12:08
1/7 A kérdező kommentje:
pl a minecraft, egy magot használ a 8ból, de azt fullon, a többi 7 meg üresben jár. most ez attól lehet, hogy úgy van beállítva, hogy csak egy magot használhat a java? vagy ettől nem lesz baja a cpunak?
2012. szept. 3. 12:11
2/7 anonim válasza:
A játék egy magra van optimizálva,és ennyi,ezt te nem tudod állítani.Amúgy AMD FX CPU-ról van szó?
3/7 anonim válasza:
Első helyes. Annyit még hozzáfűznék, hogy azt tudod állítani, hogy milyen program milyen mago(ko)n fusson:
Feladatkezelő, jobb klikk a folyamatra és affinitás beállítása. De ettől még egy egy magra optimalizált játék csak egy magon fog futni.
G.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon nem egy magra optimizált játék a minecraft.. Emberek, két magon is olykor szaggat, ki az a hülye, aki egy ilyen teljesítményigényes játéknak csak 1 magot engedélyezne?
5/7 anonim válasza:
Na most én direkt kipróbáltam és mind a 2 magnak elég nagy kihasználtsága volt.... akár 100% is.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy magot használ nem tudom mér: [link] (bár most kevésbé, és igen, AMD FX-ről van szó :) )
2012. szept. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!